КРАЯТ на ГЕРБ идва: ИЗГОНИХА Бойков министър от ООН!

Свят

Официалният представител на Организацията за освобождение на Палестина, Ахмед Майдалани обяви, че пратеникът на ООН Николай Младенов, вече е неприемлив за палестинското правителство.

„Ние повече няма да работим с пратеника на ООН за Близкия Изток Николай Младенов, заяви Майдалани, цитиран от dnes.dir.bg. Той превиши своите права, дотолкова, че действията му повлияха на палестинската национална сигурност и единството на нашия народ“.

Всъщност, цялата работа е там, че със свойствената си безпардонност, Николай Младенов започнал да се договаря с палестинската фракция Хамас и еврейската държава, без да включва в преговорите официалното и международно признато правителство на Палестина, начело с президента Махмуд Абас.

Действията на Младенов разгневиха не на шега палестинските политици, защото зад гърба на палестинската държава, Младенов финансирал с пари на ООН, съперничещата на Палестина, групировка Хамас.

Нещо повече. Всякакво договаряне с Тел Авив, зад гърба на палестинската държава, е огромна стратегическа грешка на всеки, който смята себе си за дипломат. А нека припомним, че за кратко време Николай Младенов бе министър на външните работи в правителството на Борисов.

След този огромен гаф, който сътвори Бойковият външен министър, неговите „приятели“ от Вашингтон и Брюксел бяха принудени да покажат вратата на злополучния „дипломат“.

Понеже, той изглежда не разбра защо го изгониха от България. Не си взе бележка, когото насила го направиха евродепутат и дори не разбра, че западните му „покровители“  искат и очакват от него единствено безпрекословно послушание и стриктно изпълнение на инструкциите.

Но Николай Младенов започна на своя глава тази „операция“ по финансиране на групировката Хамас, понеже винаги се е считал за по-умен и по-компетентен от другите. И винаги се е отнасял с презрение към хората, с които работи.

И точно тази грандомания без никакво покритие, му изигра лоша шега.

Сега никой не иска Младенов. Понеже въпреки че всеки ден по десет пъти се кланя на Запада, той така и не разбра, че те на се славяни и не приемат импровизациите. Особено, когато импровизациите са лишени от всякаква логика и смисъл.

И още нещо. Когато работиш против народа си, както Борисов, Младенов и ГЕРБ, и постоянно го предаваш за 30 сребърника, от тебе се гнусят и своите, и чуждите.

И накрая ти показват вратата.

Автор Иво Македонски, istinata.net   

Tagged

3 thoughts on “КРАЯТ на ГЕРБ идва: ИЗГОНИХА Бойков министър от ООН!

  1. НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ ОТ ДЪЛГИ ГОДИНИ С БЛАГОВОЛЕНИЕТО НА Г Е Р Б СЕ „ШЕТА“ ПО СВЕТА …/.ПРЕДСТАВЛЯВАЙКИ БЪЛГАРИЯ / .. И ПОПАДНАЛ СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО В ДИПЛОМАТИЧЕСКАТА СИСТЕМА…..НЕ Е РАЗБРАЛ КОЛКО НЕПРОСТИМО Е ДА РАБОТИШ ЗА ПАЛЕСТИНА / БЕЗ ДА ЗНАЕ ИЗРАЕЛ / И ОБРАТНОТО …ТОВА .Е НЕПРОСТИМ ФАЛ ! КАКВО ЩЕ ПРАВИ СЕГА В БЪЛГАРИЯ, МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *