Кънчо Стойчев: Записът с премиера е фалшив, но…

България отблизо

България се справи добре с овладяването на епидемията, независимо че бяха допуснати някои глупости, като например ненужното спиране на майчината помощ на бременните жени за 45 дни и затварянето на парковете.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ социологът Кънчо Стойчев.

Относно политическия проект, който готви укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков, Стойчев подчерта, че това не би могло да се тълкува в сериозен политически анализ.

„Това са заявки, които целят нещо друго, но той няма как да влезе в политиката, тъй като няма как да влезе в държавата, без да бъде задържан. Така че за мен това е невъзможно и нелогично“, коментира социологът.

Относно последния запис, който изтече в социалните мрежи, Кънчо Стойчев посочи, че той е фалшив и това със сигурност не е гласът на премиера Борисов. Това не е езикът, който използва Борисов, отбеляза той.

А за избора на нов председател на БСП Стойчев прогнозира, че най-вероятно Корнелия Нинова ще остане начело на социалистическата партия, пише epicenter.bg.

В коментар на ИСТИНАТА ще посочим, че още няма такава технология, която така съвършено да наподобява гласа на когото и да било, включително и на премиера. Защото иначе всеки ден щяха да излизат записи, на които публични личности да използват нецензурен език.

А приказките на Кънчо Стойчев, че премиерът не използвал такъв език са просто глупост. Да припомняме ли „бисерите“, които Борисов непрекъснато ръси, като нарече журналистите „тулупи“ и „мисирки“. А как нарече българите, спомняте ли си? Ами нарече ги „кучета“/българите трябва да се държат здраво, както аз държа моите кучета/ и „лош човешки мат*рял“. А това откровение как ви се струва: 18 ноември 2010, пред журналисти
„Това да мачкаш Цветанов е все едно с голо дупе таралеж да мачкаш.” Ами „шменти-капелите“ за предишното правителство и „Пунта Мара“ за Цветанов?!

Затова по-добре Кънчо Стойчев да не разчита на късата памет на хората и да не хвали Борисов, защото в него май няма нищо за хвалба. Освен хвалбите, които той сам си прави.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *