Лондон СЕ ПРОВАЛИ! Британските военни РАЗКРИХА истината! Ето КАКВА е тя! Вижте ТУК!

Свят

Една от най-старите секретни химически лаборатории в света – лабораторията в Портън Даун – която работи още от 1916 година и е под прекия контрол на британското правителство, се провали с гръм и трясък.

Вчера, шефът на военната лаборатория обяви, че специалистите не са могли да установят дали веществото, с което са били отровени баща и дъщеря Скрипал, е дошло от Русия.

Интересно е, че в тази британска химическа лаборатория по времето на Първата световна война са се произвеждат бойни отровни вещества, а по време на Втората световна война е започнало производство и на биологическо оръжие, според разкритията на българската разследваща журналистка Диляна Гайтанджиева.

Та същата тази секретна химическа лаборатория, наречена Портън Даун, изпорти твърденията на британския министър-председател Тереза Мей, че Русия е отровила бившия британски агент Скрипал. Оказа се дори, че нейният външен министър Борис Джонсън откровено лъже. Неотдавна той заяви, цитиран от английската телевизия Скай Нюз, че лабораторията „Портън Даун“ е абсолютно категорична, че Русия е отровила  Скрипал.

Началникът на химическата лаборатория Портън Даун заяви още, цитиран от Скай нюз, че британските специалисти не са могли да установят произхода на това нервно-паралитично вещество.

Нещо повече. Руският посланик в Лондон Александър Яковенко заяви още в първите дни на април, цитиран от blitz.bg, че „делото за отравянето на Сергей Скрипал в английското градче Солсбъри е провокация, която може да е осъществена от британските тайни служби.

Официалният представител на Министерството на външните работи на Русия Мария Захарова също се присмя на опитите на Тереза Мей да прехвърли вината за случая „Скрипал“ на Руската федерация. Вчера тя написа на своята страница във Фейсбук, че вече очаква Тереза Мей и цялата й „блестяща команда“ да заяви, че всичките й призиви в парламента и силово създадената „световна“ коалиция, са резултат от дейността на руските хакери, които са „пробили“ мултипликационното студио на Дисни. И че в действителност Лондон не е произнасял нищо такова.

Мария Захарова потвърди, че Министерството на външните работи на Великобритания току що е заявило, че е приемало решение за „виновността“ на Русия само въз основа на „подозрения“. И че лабораторията в Портън Даун и досега отказва да потвърди дали са произвеждали отровното вещество, което те наричат Новичок.

Мария Захарова е убедена, че на британското правителство не остава нищо друго освен да продължи да манипулира да лъже световната общественост. И то не за друго, а защото, според нея, те отдавна са свикнали с този начин на действие.

Депутати от руската Дъргавна дума също реагираха на новината, че британските специалисти не могат да установят произхода на отровното вещество, което те наричат Новичок. Народните депутати смятат, че сега ще се разгърне пълномащабна информационна война срещу Русия от страна на британските власти. Правителството на Великобритания сега ще заяви, по думите на депутата от Държавната дума Николай Гончар, че „видите ли, всички знаем кой е направил това, но просто не можем да го докажем“.

Остава да припомним, че според публикация на blitz.bg , именно в химическата лаборатория Портън Даун е разработен смъртоносния газ CS, който американците напомпвали в подземните убежища на виетнамските партизани по време на войната във Виетнам.

Ето така се провалят всички зле скалъпени начинания на британското правителство в съюз с британските спецслужби. Защото на света му дотегна да се занимава само с истериите, подклаждани от англичаните.

И защото никой не иска напрежението между Русия и Запада да продължава. Понеже това безумие може да доведе до унищожителна за цялото човечество., трета световна, ядрена война. Която ще превърне нашата красива, плодородна и живителна майка – Земята, в радиоактивна пустиня.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Лондон СЕ ПРОВАЛИ! Британските военни РАЗКРИХА истината! Ето КАКВА е тя! Вижте ТУК!

  1. Аааа лъжете бе русофилски мекерета! Недейте тако, защото днес 230 мазни трола на Пригожин бяха ликвидирани а утре е ваш ред! Британските специалисти много точно казаха – бойното отровно вещество с което беше отровен Скрипал е Новичок и то може да бъде произведено само когато са впрегнати ресурсите на една ДЪРЖАВА! Ха сега се сетете, коя аджеба може да е тази ДЪРЖАВА – защото Марк Зукърбърг иде с голямата гума!

    1. Пост – тъпанар и турско щатско мекере. Кого плаши па ти със Зукърбърг? Това ли ти е големия коз? Тъпанар и продажник!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *