Лъсна нова конспирация! Животновъдите сами си били внесли чумата от Турция, за да лапнат парите! И още разкрития на Валери Симеонов!

България отблизо
Скришна от властите търговия с животни  между български и турски граждани е причината да се появи  чума по животните в Странджа!  Това е последната версия, който разпространи вицепремиерът Валери Симеонов по БНР.

 

„Не е възможно случайни животни, които са минали през българо-турската граница да са докарали вируса! Тази ограда е много здрава! Никой не може да мине през нея! Лично го гарантирам! “  разпали се вицето и се отклони временно от шума, за да се залови с козите и овцете. И с баба Дора!

Защо взима толкова лично и толкова навътре съответната ограда патрЕотът не знаем. Дали защото я строиха негови фирми /подставени, разбира се/, дали заради мотела, който щедро приютява граничарите слещу съответното държавно заплащане – кой да ти каже! Но Валери се бие в гърдите наравно с Борисов за сигурността и здравината така наречената „Китайска стена“.

 

„Подал съм сигнали в ДАНС, подал съм информация как са се появили огнищата на чумата, всичко това е резултат от  човешки фактор и то става въпрос за пренасяне на зараза с цел лични печалби“, отсече той.

А стига бе! Амо то страшна конспирация, страшна работа! Направо биологическа война!

Няма начин сега да не убием животните. Стопаните ще ги компенсираме.

Но те са виновни.“Те тръгнаха, като разбраха, че животните могат да бъдат изтрепани, почнаха тайно да ги товарят и да се опитват да ги продават в близките общини и така стана разпространението на болестта“, каза още той.

Други пък купуват от Турция тайно.

Е, как тайно бе, Валери! Тези овце и кози да не хвърчат? Нали трябва да минат ГКПП-то? Има ли там контрол? Някой вижда ли каква стока влиза? Кой удря печатите? Кой подписва документите?

През непробиваемата ограда ли си ги подават?

Да не искаш да кажеш, че няма никакъв ветеринарен контрол и добитък спокойно се внася? Така ли пазим границата на ЕС?

Част от козите летят през оградата като олимпийски шампиони, а други пък влизат тайно в багажниците на коли, или с камиони, маскирани като дънки или домати?

Стига лъжи! Стига дивотии!

На маймуни ни направихте!

И само един въпрос, г-н вицепремиер – защо в Турция няма обявен нито един случай на чума?

Тогава какво сме внесли и как?

Или и вие криете нещо…

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Лъсна нова конспирация! Животновъдите сами си били внесли чумата от Турция, за да лапнат парите! И още разкрития на Валери Симеонов!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *