Лъсна тайна връзка между Жорж Ганчев и президента Радев? Истината ще ви шокира!

България отблизо
Президентът Румен Радев е един щастлив човек. Много щастлив, благодарение на мен, заяви по телевизията вечният кандидат за първи в държавата Жорж Ганчев.
Ние с Кольо Парамов на втория тур му  дадохме нашите гласове, призовахме избирателите си да гласуват за него, защото той е  човек с доказана биография. Никой от щаба му не се обади да ми благодари, обаче ние сме доволни от жеста си, защото дадохме нашата подкрепа в името на по-доброто. Сега, година по-късно сме уверени, че сме направили точния избор и трябва да му се поклоним на този човек.  Той има всички качества на държавник и сме доволни от него.
Аз щях да бъда същият президент, ако ме бяха избрали през 1991 година. Щяхте да се гордеете с мен. Знам и мога много, обаче тогава нямахме нормална държава и нормални избори. Аз съм същата спортна натура, същият мъдър политик и България щеше да спечли много от мен, каза Жорж Ганчев по БТВ.

Посланието на президента Радев на лоста беше разбрано от малко хора. А то беше – здрав съм, мога и искам да работя и никой не може да се конкурира с мен.   Държавният мъж е много умен и не прави нищо, без да влага някакво послание и симвлика в него. Жената до него е също е много свястна и изцяло се е отдала на кариерата му, подкрепя го, а това е много важно за един държавник. Ние сме един велик народ с велик генерал начело. Разликата между президента и военния министър физически и всякак е от небето до земята. За съжаление  в момента живеем  в бутафорна република и изкривена реалност, анализира Ганчев.

Щастлив от медийното време, което получи, той побърза да похвали и премиера.

Бойко Борисов е човек, който е способен и е  нужен на България. Не може обаче  един човек да притежава всички качества -изтънчени маниери, дипломация, изискан израз. Само че  той се учи в движение и както виждам, успява. Той е един  добър пример за мъжкарство. Но има едно особено качество, на моменти сам се ревнува. Викал ме е в кабинета си, докато беше  кмет, да ме моли да кажа на приятелите си и на бизнеса добри думи за него. Правил съм го, разбира се, защото така помагам на България.

Досега не знаехме, че Жорж Ганчев върти задкулисно политиката у нас. Че от него зависи кой ще е президент, че е подкрепил Радев, но той не разбрал и щабът му не изпратил благодарствено писмо. Че Борисов се допитвал до него и може би целият политически елит.

Е, то какво му остава на човека!

Да си язди кобилата от време на време и да дава интервюта, когато телевизиите я окъсат и нямат кого да поканят.

Жорж поне е безобиден.

 

 

 

Tagged

3 thoughts on “Лъсна тайна връзка между Жорж Ганчев и президента Радев? Истината ще ви шокира!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *