Мара Отварачката забърса нов милионер

Лайф зад паравана

Илиян Цанев е новото завоевание на Мара Отварачката.

Двамата били неразделни напоследък, а фолкаджийката с голямата уста не спирала да афишира публично  чувствата си. Тя използвала обществени места, предимно сепарета в скъпи клубове, за да покаже любовта си.

Илиян Цанев се прочу, като бе отвлечен от двама похитители през  2007 година. Той бе в плен на „Наглите” цели 49 дни, докато близките му платят откупа. Размерът на сумата и досега се пази в тайна. Баща му е един от най-богатите българи и натрупа милиони от износ на лекарства за Русия, а когато бе сложено ембаргото, се преориентира към други дейности.

Илиян е от най-желаните български ергени, а името му се спряга с доста знойни красавици, но досега не се е осмелил да надене брачния хомот.

Мара търси точно такъв човек – с много пари, за да може да задоволява всичките й капризи. Още в Брадъра тя цинично каза, че мъж без пари не е мъж за нея.  Мегз обаче я издаде, че е скъпо платена компаньонка и логично си търси богаташи.

Впрочем Отварачката не е мома и все още се води съпруга на Гущеров. Двамата нямат развод и докато се женени на хартия, той е солидарен по заема за скъпарското й жилище.

Явно любовта на новата изгора не е достатъчно силна, та да изплати апартамента на певицата, но може би поне е поел огромните училищни такси на дъщеря й, коментират във фолксредите

Tagged

2 thoughts on “Мара Отварачката забърса нов милионер

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *