Марешки: Аз съм богат и не се срамувам! В политиката трябва да влизат хора с пари и имоти, за да управляват бедните!

България отблизо
На днешния ден може да направим аналогия, когато Христос влиза в храма и вижда толкова търговци ги гони. Ние приемаме България като храм и искаме да изгоним търговците от храма – на българско гражданство и други търговци. Това заяви пред БНТ Веселин Марешки.

„На моите плещи се струпа отговорността да консолидирам патриотичния вот. С т.нар. Обединени патриоти хората останаха излъгани“, посочи лидерът на Воля.

 

„Ангел Джамбазки е в коалиция със своя ортак Николай Бареков и никой не е гласувал срещу Истанбулската конвенция, така легализираха четвъртия пол, което е отвратително“, отсече Марешки.

 

Той каза, че най-нормалното е ГЕРБ да се очисти след скандала с апартаментите. „Политическите измамници са най-големия проблем на България в този период, сега остана и другия вицепремиер“, каза Марешки, загатвайки за скандала с Красимир Каракачанов, чието име също беше замесено в скандал с имоти.

 

В нашата партия не само аз съм заможен, ние проповядваме това в политиката да влязат богати и успели хора, изтъкна лидерът на Воля. Той разкритикува и Румен Радев, който се е вживял по думите му като говорител на БСП.

Tagged

4 thoughts on “Марешки: Аз съм богат и не се срамувам! В политиката трябва да влизат хора с пари и имоти, за да управляват бедните!

  1. Аман от „патриоти“! „Патриот е душа дава“… стихотворението….

  2. ПРОСТАК И ТЪПАК,ПОЛИТИКА СЕ ПРАВИ С УМ И СТРАДАНИЕ ,А НЕ С КРАДЕНИ ПАРИ И РЕКЕТ !!!ТОЗИ ПОДСЪДИМ МАЛОУМНИК ДА СИ ХОДИ В ПАНДЕЛАТА И ДА ВЪРНЕ ВСИЧКИ КРАДЕНИ ПАРИ ОТ НАРОДА !!!!!

  3. Само му погледни физиономията! Този приемат не е прочел и Винету.„ АКЪЛА МУ Е КАТО НА ДЖАНКА ЦИКЯЛКАТА.” Наглед!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *