Марешки атакува президента Радев с… кокошка в ръка! Вижте новите му политически откровения!

България отблизо

Президентът Радев се оказа удобната боксова круша, с която всеки влиза в битка, за да…си вдигне рейтинга.

Същото направи и позабравеният аптекар Марешки, който сам не знае какво прави в парламента и върти палачинката повече и от главния  палачинкаджия на Републиката /знаете кой/.

И какво като спечелиха с Румен Радев и Илияна Йотова, нещо хубаво случи ли се на България“, попита лидерът на „Воля“. Стоят си в президенството и нищо не правят за народа. Само ние от „Воля“ се грижим истински за българите, удари си в гърдите Марешки и допълни. Ние решихме проблема на най-ограбвания човек в Монтанско. Лично му  възстановихме всичко, което му бяха откраднали, занесохме му  пуяк, кокошки, подарихме му куче и му монтирахме  видеонаблюдение“ .  „Само аз – Веселин Марешки и партия „Воля“ можем да вършим работа за обикновените хора, удари се в гърдите  варненицът и позира с кокошка в ръка. Президентът това прави ли го, запита обвинително той. И не получи никакъв отговор. Даже от шашнатите журналисти.

Марешки проведе „кокошкарската“ акция в деня, в който се обсъждаше вота на недоверие. Вместо да стои в пленарната зала, където му е мястото, той направи показно мероприятие в Монтанско и си осигури поне един избирател, срещу пуяк, кокошки и куче.

Кресливите политици Корнелия Нинова и Красимир Каракачанов нищо не вършат, продължи с обвиненията си той. Вотът на недоверие беше безсмислен и пълна  загуба на време, заяви в сутрешния блок на БНТ аптекарят.  Некадърници има навсякъде даже и в правителството, но може ли заради един министър /Валентин Радев/ да хвърлим държавата в хаос и безсмислени избори?

Непрекъснато се подхвърлят разни  псевдоалтернативи. Като българите си избраха за президент Румен Радев нещо промени ли се? Сега към властта се целят други партии, но обикновените хора ще останат излъгани. В този парламент само аз си върша работата като хората. Кой занесе кокошки на най-ограбвания човек? Само ние от „Воля“. Тогава защо са тези циркове и вотове?

Марешки явно има твърде къса памет и забрави, че само преди месец тръбеше по всички медии, че ГЕРБ са вредни за държавата, трябва да си ходят и лично той ще внесе вот на недоверие. След което демонстративно отиде в Москва. А после внезапно изчезна от хоризонта на телевизиите.

Какво се промени за 30 дни, че сви платната? Може би го стреснаха проучванията на социолозите, че няма да влезе в следващия парламент, или беше хванат от Цецко за гушата да млъкне.

Така за нула време стигна до абсурда да бяга от вота на недоверие, вместо сам да го внесе, както обеща, да твърди, че дори един министър за нищо да не става, това не е повод да бъде махнат, нито за оставка на правителството, да позира с кокошки в двора на един ограбен българин при положение, че жертвите на битовата престъпност са стотици хиляди  и да твърди, че само той работи в тази държава.

Поредният циркаджия влезе в спектакъла „Незаменимите“.

Той поне има аптеки.

Няма ли кой да му изпише хапчета срещу наглост?

Ще му излязат безплатно.

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Марешки атакува президента Радев с… кокошка в ръка! Вижте новите му политически откровения!

  1. ЕЙ,БАНДИТ БЕЗКРУПУЛЕН ТИ ТРЯБВА ДА СИ В ПАНДИЗА БОКЛУК ПЛАЖЕН. АХЧИЕВА ДА ТИ РАЗСЛЕДАВ ГЪДЕ СИ ПРЕОПАКОВАШ ХАПЧЕТАТА УБИЕЦ.ТИ НЕ СИ ВАРНЕНЕЦ,ГОВОРИШ НА НАКАКЪВ СТРАНЕН ДИАЛЕКТ-МОСКОВСКО ,,ОТКРИТИЕ,,.СПРИ СЕ,ЧЕ ВЕЧЕ НИ Е СРАМ ОТ ТЕБ И УРУДА ШАМАРА ДА СЕ СРАМУВАМЕ ЧЕ СМЕ ВАРНЕНЦИ.БОКЛУЦИ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *