Марешки поиска нещо много „странно“ от президента. Вижте какви въпроси му зададе!

България отблизо
Зам.-председателят на НС Веселин Марешки задава три важни въпроса на президента Румен Радев. „Държавният глава най- после да проговори и да каже дали има спекула в горивата. Ако смята, че има такъв проблем, то какво решение предлага той. Ако няма идея, нека отговори дали подкрепя моя план за създаване на държавна верига бензиностанции на нормални цени”, заяви лидерът на ВОЛЯ.

Призивът на Веселин Марешки е във връзка с молбата на журналиста от bTV Антон Хекимян в социалните мрежи – да му се изпращат въпроси, които да използва в утрешното си интервю с държавния глава.

„Аз му давам най-важните въпроси, чиито отговори българите очакват отдавна. Президентът Радев вече един месец мълчи и не взима отношение нито за това дали има спекула, нито дали ще подкрепи идеята за държавна верига бензиностанции. А няма българин, който да не е пострадал още повече от картела, след като на световните пазари цените падат, а тук –не. Крайно време е държавният глава да проговори. Иначе изводите, които народът ще си направи, няма да са в негова полза”, заяви Веселин Марешки.

Явно Марешки не слуша добре думите на президента.

Той на няколко пъти каза, че има спекула, но това се е паднало откъм глухото ухо на аптечния бос.

Вероятно той иска да попита ще има ли вериги бензиностанции, но с негово участие, а защо не направо неговите.

За верига аптеки не посмя да каже, но то се разбира от самосебе си.

С две думи депутатът пита президента няма ли да му помогне на бизнеса!

Не ви ли звучи прекалено лична тази „грижа“ за народа?

 

Tagged

1 thought on “Марешки поиска нещо много „странно“ от президента. Вижте какви въпроси му зададе!

  1. Нищо не зависи от Президента. Има КЗК! Управляват ни индивиди, които явно не познават законите. Как да ги спазват тогава?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *