Мая Манолова: Жаждата за власт на ГЕРБ съсипва България!

България отблизо

„Жаждата за власт на ГЕРБ, която минава през мерзост и дори съсипване на човешки съдби, е по-устойчива от прогреса на България.

Въпреки нежеланието на хората да приемат такава власт, тази власт се смята за всесилна. Кому е нужна такава власт? На госпожа Фандъкова? Едва ли? На кръга, който стои зад нея и взима решенията…“

Това каза Мая Манолова. гражданският кандидат за кмет на София при откриването на кампанията си в столицата.

„Кампанията започна и това се вижда – не просто защото контейнерите преливат от боклук, а защото върху нас се изливат кофи с лъжи – върху мен и семейството ми, върху хората от екипа ми, върху кандидатите, върху всички, които са срещу сегашната власт. Представяте ли си по какво започваме да разбираме, че е започнала една кампания – по лъжите на властта, а не по идеите и дебата за бъдещето на града“.

„София обаче не е град, който ще издържи такова задкулисие, двуличие и фалш“, категорична бе Мая Манолова.

„Каквото и да направят КОЙ, ТОЙ или ТЯ, аз няма да се откажа да бъда човек, който държи на каузите на хората, за които се бори. Нямам намерение да се променям нито да крия грешките и слабостите си, но не очаквайте да мълча пред неправдата и кражбите. Софиянци и без кампания знаят какво искат, а това което се случва, отвращава и тях“, допълни Мая Манолова, визирайки модела на управление в столицата.

„Такъв начин на управление е срамен и отвращава. Можем лесно да си извоюваме поне достойнството и да бъдем загрижени един за друг. Зависи само от нас да го направим. Има решение и то е в нашите ръце, а не в нечии джобове“, каза още Манолова. Тя увери, че няма да се промени и ще продължи да разобличава лъжите и кражбите със същата енергичност./Източник  dnes.dir.bg/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *