Мая Манолова защити конкурента си от произвола на ГЕРБ!

България отблизо

Отвращение от предизборната кампания, която прави ГЕРБ и пошлите нападки срещу кандидатът за кмет от коалиция „Демократична България“, изрази доскорошният омбудсман Мая Манолова.

Отношението си тя изрази чрез социалната мрежа „Фейсбук“.

Гнусните методи за правене на кампания от властта, достигнаха всички, които не са от властта. Това е очевидната истина. Разграничаването от себе си е особено психично състояние, което бих нарекла политическа шизофрения. Солидарна съм с кандидата на Демократична България за мерзостта, която търпи. На мен ми се налага да правя същото и го разбирам добре. Някога се казваше, гущера си отрязал опашката. Днес е останала само опашката. Отвратена съм. Нито една власт не предполага човек да падне толкова низко, написа тя.

Повод за гневната ѝ реакция станаха публикации в медии, които са се добрали до неприлични лични снимки от миналото на приятелката на Борислав Игнатов, кандидат-кмет от „Демократична България“.

Припомняме, че първото участие на самата Манолова в ефира на бТВ започна с темата за посещенията й при фризьор, на което тя отговори, че това е обидно за гражданите и изрази надежда кампанията да не протече по този начин.

Проблемите на гражданите не са леви или десни, припомни тя.

Манолова не е единствената, която изрази отвращението си от такива публикации.

Има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани – това са границите на човешкото достойнство. Опитът да се уязви един от кандидатите за кмет на София по такъв отвратителен начин, е не само недостойно, то убива смисъла от всичко, което правим. Казвам го като човек и жена! Изборите идват и заминават, но трябва да останем човеци!.

Това написа столичният кмет Йорданка Фандъкова, която отново се включи в битката за София.

Премиерът Бойко Борисов също взе отношение по темата за подлите методи срещу конкуренти тази вечер.

Не приемам опитите чрез публикуването на лични снимки на едно момиче да се уязви кандидат за кмет на София. С подобни похвати се прекрачват граници, които досега не са били преминавани. Бил съм атакуван многократно по подобен начин. Не приемам такъв тип действия и категорично ги осъждам, гласи цялата публикация на премиера./news.bg/

istinata.net

Tagged

1 thought on “Мая Манолова защити конкурента си от произвола на ГЕРБ!

  1. Др.манолова пак продължава с лъжливите си истерии, че герб са окепазили тази гнусна и извратена женица, сигурно се чувства гузна, нали са известни и нейните истории и тя е била с кой ли не и тя разби семейството на настоящия и мъж Освен това забрави ли всичките мръсотии които насътвори , то не бе лая от трибуната на НС, то не бяха галевите, то не бе костинброд и накрая господ я наказа, така че сега като пак е ламнала за власт и кариера/на стари години/ да не плюе герб и Бойко и да не забравя, че има възмездие

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *