Мая Манолова категорична: Ще спечеля, въпреки властта!

България отблизо

Не съм решила дали да се кандидатирам за кмет на София. Ако реша да го направя, ще стана кмет.

Това заяви омбудсманът Мая Манолова пред bTV по отношение на битката за столицата.

Тя посочи, че е подлагана на постоянни атаки, тъй като е впрегната цялата пропагандна машина около властта, а това според нея издава паника.

Опитът да бъда дискредитирана показва страх, категорична бе Манолова.

Какво ще работи Мая Манолова след октомври е любопитно за хората около властта, за които очевидно залогът е много голям, но важното за гражданите са другите теми, коментира още омбудсманът, цитирана от news.bg, и увери, че ако реши да се кандидатира за поста, ще го обяви публично.

Запитана дали е близка със Слави Трифонов, Манолова изрично подчерта, че не води разговори с никоя политическа сила и не очаква подкрепа от партийни централи, а единствено от гражданите.

Омбудсманът отказа да даде оценка на настоящия кмет на София Йорданка Фандъкова – щяла да го направи, ако реши да се съревновава с нея за поста.

По отношение на появила се в медиите информация за имоти на Манолова в провинцията, свързани с „Апартаментгейт“, тя обясни, че е в политиката от над 15 години и всичко, което е могло да бъде проверено, е проверявано, имуществото й е публично, а доходите й – ясни.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *