Мая Манолова: Не съм искала услуги от Борисов, а проблемите на столицата нямат цвят!

България отблизо

„Никога не съм искала от премиера помощ или подкрепа за себе си. Никога не съм искала за Мая Манолова, а за българските граждани. Не ми правят услуга на мен, нямам нужда да ми правят услуга на мен“.

Това заяви Мая Манолова кандидат за кмет на София и бивш омбудсман в ефир рано сутринта.

„ГЕРБ започна агресивна, черна и мръсна кампания. Последните два месеца започна с опити да бъда поставена под натиск и дискредитирана. От страна на опонента не се очаква позитивна кампания. Бяхме свикнали на Цветанов, който обясняваше, че ще прави позитивна кампания“, продължи тя.

По думите ѝ заради тази ситуация е щяло да бъде агония, ако остане омбудсман.

Мая Манолова отрече твърденията, че е била изгонена от БСП. „Това също е част от фабриката за манипулации. От 4 години не съм член на БСП, От 4 години аз съм безпартийна, и това е честното отношение към българските граждани, защото не мога да ги деля на симпатизанти на определена партия“, отсече Манолова.

„Очаквам подкрепа от всички столичани, без значение какви са техните партийни пристрастия.

Няма разлика дали ще те окрадат през левия или десния джоб, няма значение дали ще си изкълчиш крака на лявата или дясната плочка. Проблемите на столицата нямат цвят.

Битката ще бъде тежка, няма как да се справя сама, посочи тя. Тя обаче отрече да се е виждала с Корнелия Нинова.

„Ще включа в кампанията мои лични пари, защото искам да съм съпричастна към усилията на българските граждани да променят статуквото на ГЕРБ“, завърши Манолова./blitz.bg/

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *