Менда Стоянова: Елена Йончева е вредна за България! В ЕП ще извършва подривна дейност! Вижте останалите безумни обвинения!

България отблизо

Менда Стоянова, захапа остро БСП, Корнелия Нинова и Елена Йончева по Канал 3.

Това стана, след като бе запитана: „Какво е вашето лично мнение? Трябва ли да се отговори реципрочно на водача на листата на БСП, който беше излъчен с Елена Йончева, с ваш водач – непартиен човек, който може да обере много по-широка периферия от гласовете?

Менда подскочи като бик, пред когото са развяли  червен плащ.

„Водачът на листата на БСП беше силово наложен от Корнелия Нинова!“, заяви категорично шефката на бюджетната комисия, забравяйки, че на пленума делегатите гласуваха избора.

За мен тя /неясно коя тя/ цели точно това – да превърне кампанията за евроизбори в кампания за личните си неща. Смятам, че  посланието, което даде Елена Йончева, че тя ще отиде в Европейския парламент, за да бори корупцията в България, означава, че тя не е човек, който трябваше или трябва да бъде изпратен за български евродепутат.

Защото на българският евродепутат не му е това целта, не му е това и призванието, което той трябва да има в Европейския парламент. Ако ние постъпим по същия начин, означава вместо да се борим за интересите на България в Европейския парламент по европейските политики, ние ще ерозираме доверието на нашите партньори още повече с верни и неверни внушения, факти и обстоятелства. Защото това ще прави Елена Йончева, и това ще навреди категорично на авторитета на България и възможността й да влияе на решенията в Европейския парламент. За мен това е подривна дейност, съжалявам, че използвам тези думи от преди 50 години, но тя много добре пасва и на БСП, и на това, което в момента е тяхната политика.”

Абе, Менда, абе Стоянова!

Защо не си гледаш бюджетната комисия, която е чувал без дъно, ами си седнала да плашиш народа?

Свършиха ли говорителите на ГЕРБ, та и ти се включи в агитката?

Кой нормален българин ще ти повярва?

И теорията ти е брутално сбъркана!

Ролята на евродепутатите не е да гласуват под строй, каквото им кажат, а да защитават интересите на страната, която ги е изпратила там!

С какво Йончева ще навреди на България, ако се бори с корупцията в собствената си държава?

Защо това да подривна дейност? Не е ли точното задължение на един депутат?

Е, може би ще навреди, но на вас! Богоизбранните, или самоизбраните!

Защото ще ви лъснат кирливите ризи.

А вие от 10 години крадете като за последно.

Дори от еврофондовете.

Време  е някой да каже истината.

Страхувайте се!

Българският народ не се страхува от разобличаването на крадците!

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *