Менда Стоянова ядосана: Младите в София гласуваха за Манолова, защото ни мразят! Пускаха бюлетини напук!

България отблизо
Нормално е цяла България да не бъде оцветена в синьо с надпис ГЕРБ. Според мен това се дължи на факта, че ГЕРБ управлява вече доста време и по този начин се получава една умора, едно пресищане. Може би има нужда от промяна, от отрезвяване. Но хората трябва да оценяват това, което е направено и да знаят, че нещата се случват едно по едно.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ народният представител от ГЕРБ Менда Стоянова.

,,Хората дадоха своя вот за ГЕРБ, хората гласуваха рационално и разумно. Спечелихме икономически най-силната част на страната и това прави победата на ГЕРБ ясна и категорична“, допълни тя.

 

,,Имаше места, особено в София, където вотът беше даден от омраза към ГЕРБ. Да гласуваш, само защото мразиш за мен не е нормално политическо поведение на тези хора. Голяма част от младите хора дадоха своя вот за Мая Манолова и го направиха от омраза. А омразата не е правилният водач. Ние винаги сме се съсредоточавали върху това да градим инфраструктура, да градим култура… но явно имаме много пропуски, които дразнят“, коментира Стоянова.

А за какво да ви обичат младите хора, г-жо Стоянова?

Какво друго им строите, освен чалготеки?

Получават ли нормални заплати?

Има ли работни места, съответстващи на образованието им?

Има ли държавни градини, в които да оставят децата си?

Има частни с такса по 650 лева на месец. Кой би издържал това?

Има ли политика да се осигуряват жилища на младите специалисти и семействата им? /Едно време имаше и вие сте живяли в това време/

Младите се чувстват нежелани и прокудени.

Затова ви мразят.

И миг преди да емигрират, гласуват срещу вас.

Това учудва ли ви?

Станислава СЛАВОВА Istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Менда Стоянова ядосана: Младите в София гласуваха за Манолова, защото ни мразят! Пускаха бюлетини напук!

  1. Нормално е след дълги години във властта,да се самозабравил,и да станеш досаден,особено за младите хора.Освен това,кампанията на ГЕРБ ,се състоеше в очерняне на противника,а това не се харесвана нормалните хора.Необходима е промяна и свежа кръв.А това,което се случи по време на изборите,с копуването на гласове,подмяна на изборни протоколи,нещо което е запазена марка на ГЕРБ,идва в повече на избирателите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *