Методи Андреев бие тревога: В България се готви революция и връщане на социализма. Вижте кой е намесен!

България отблизо
Според бившият шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев плодовете на тайнствения план ”Голгота” за връщане на соца са налице. Управлява ни корумпирана политическа класа. Имаме отвратително управление, което се е сраснало с олигархията, посочи Андреев пред Евроком.

Проектът Борисов и проектът Първанов се появиха по едно и също време. Явно задкулисието искаше да обнови лявото и дясното, за да го зареждат са пари. Тези неща се проектират във времето, посочи той в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“..

 

Русия винаги е действала с петоколонници. България,когато е тръгнала да прави промените, руснаците и КГБ със свои десиденти са започнали операция „Възражане“. Целта е да се изнамерят имена на млади и интелигентни хора с компроматни данни за служба. Тези архивни данни са унищожени, филмирани и изнесени в централата в Москва. Виждал съм страници от такива списъци Там има двама главни прокурори, висш върховен съдия, няколко министър-председатели, политически лидери. Те присъстват в списъците на „Възраждане“. Този, който е натоварен, това е зам.- шефът на Шесто, посветена е била и Нанка Серкеджиева. Виждал съм списъци, имало е такава операция, но е била секретна. Никой няма да го признае. Това, което се е случило тогава, го виждаме прекроено в мафиотската ни държава. В България имаме успяла Голгота, не направихме лустрация, обясни Андреев.

 

Дали точно ще стане социалистическа революция не знам.Ще се търси вариант с монархия. Ето сега в Русия олигархът Малофеев с Решетников са фронтмените Русия да стане монархия. Това, което е писано от Михаил Любимов б.р. полковник от КГБ/, се сбъдва. При всички случаи планът за България е, да е част от новата руска империя. В този смисъл плацдармът за тази идея са 3500-5000 „възрожденци“, хора с положение, издигани, развивани…Това обяснява раболепното отношение на българските министър председатели по отношение на Русия. Най-ясно сега личи при Борисов, защото срещу него е Путин, обясни той.

 

В България представата за демокрация бе опорочена. Превърнаха държавата ни в корупционна клоака,завърши Андреев.

Tagged

1 thought on “Методи Андреев бие тревога: В България се готви революция и връщане на социализма. Вижте кой е намесен!

  1. СТРАХ ЛИ ВИ Е БОКЛУЦИ,КОИТО СЪСИПВАТЕ БЪЛГАРИЯ?САМО СЪД И ЗАТВОР ЗА ВАС!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *