Методи Андреев се ИЗПУСНА и забърка огромна КАША! Фактите са ШОКИРАЩИ!

България отблизо

Небеизвестният Методи Андреев, както винаги, пламнал от „праведен“ гняв срещу всички, които не са от неговата партия „Да, България“, се провикна с глас голям: „Досега бяхме в НАТО проформа. За да не бъдем повече така, трябва да вземем американските изтребители.

Той, горкият, дори и не подозира какво всъщност е казал. Не му минава и през ум, че с тези свои думи, цитирани от frognews.bg, той без да иска разкрива истинската причина да се подаряват грешни милиарди на янките. Защото, както казват старите хора, гневът е езикът на истината.

Той в действителност казва, че Цветанов и Борисов подаряват милиарди левове на каубоите, при това бъркайки жестоко в джобовете на мизерстващите български граждани, чрез новите данъци, такси и увеличени цени, не за да укрепят някаква митична българска армия.

Българската армия отдавна я няма. Ако някой си мисли, че двадесетината хиляди войници, в това число и няколкото десетки пилоти, са българска армия, много се лъже. Хората в цял свят ни се смеят на напъните да говорим за българска армия. И на още по-големите напъни да купуваме самолети за нея. Понеже, видите ли, иначе турците щели да ни пазят небето. Ами че те турците и сега си влизат в нашето въздушно пространство като у дома си. Защото няма кой да ги спре. И защото Борисов е най-големият приятел на Ердоган.

Но само за едно потупване по рамото ли, Борисов дава тези милиарди?

Много ще сгрешите, ако мислите така. Борисов, Цветанов и кръга около тях са натежали от годините, през които обираха каймака на онова, което остана от нашата държава. И сега искат да запазят натрупаното.

Но как може да стане това? Ами много просто. Като ни вкарат още по-надълбоко в НАТО. Както казва Методи Андреев, трябвало да станем истински членове на НАТО. А сигурно и на ЕС.

Абе, Бай Методи, какви членове на НАТО можем да бъдем ние, като нямаме ни армия, ни население, ни пари, ни оръжие…Нямаме нищо. Янките само ни ограбват до голо. Същото прави и твоя любим „Европейски“ съюз.

Да, ЕС и НАТО, и САЩ ограбват България. Но сигурно на такива като Андреев, Цветанов и Борисов, им дава да захлебят от кражбите. И да понатъпчат джобовете си. Та затова те си дерат всекидневно гърлата, как трябвало да изпълняваме директивите на ЕС и заповедите на НАТО. И как трябвало да сме лоялни и истински членове на въпросните западни „съюзи“.

С една дума, как трябвало да сме по-големи турци от ходжата.

Само че в това окаяно икономическо, социално и политическо положение, в което се намираме, ние не ставаме за никакви членове. Още по-малко пък за „истински“ членове.

Ставаме само за едно. Да ни доограбят. И да ни изхвърлят на боклука.

Защото, ако погледнем реално, с тези 6 – 7 американски самолета, ние не можем да пазим небето си. Не можем да пазим държавата си. Защото тези самолети са по-древни и от родоначалника на човечеството – стария Ной. И защото са много малко. А дори и да са повече, това не ни спасява.

Ако искаме да имаме армия, както по времето на социализма, най-напред трябва да имаме мощна икономика. Трябва да можем сами да си произвеждаме храната и оръжията. А не както сега, да се чудим откъде да извадим по тридесетина лева, които да дадем на старците за Коледа. И то не на всички. А само на най-бедните.

Значи, както каза Доган, и както целият български народ от години крещи, ние най-напред трябва да възстановим икономиката си. И след това да мислим за друго.

А не да даваме милиарди на американците, за Бог да прости. Защото от това по-голямо предателство на народ и родина, не може да има.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Методи Андреев се ИЗПУСНА и забърка огромна КАША! Фактите са ШОКИРАЩИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *