Михаил Константинов предрече нещо страшно за Европа! Ще оцелее ли България в задаващата се война? Четете само тук!

България отблизо

Михаил Константинов този път се самозадмина.

Математикът отново цъфна на телевизионния екран, този път да пророкува нещо  страшно – война между Русия и Запада.

Отношенията са се нажежили до червено, стигнали сме до  критична точка, съвсем близо сме до гореща война, която би могла може да сложи край на цивилизацията, такава, каквато я познаваме,  предупреди професорът.

В момента руснаците се чувстват в положение на война. Имат много добра военна техника и са на едно равнище  със САЩ и Китай, а може би и стъпка напред в тази област. Учени непрекъснато тестват нови оръжия. В момента отношенията между Русия и Запада са много обтегнати и са достигнали критична точка, върнали са се в разгара на Студената война.

Факт е, че сме близо не само до студена, но и до  гореща война. Например в Сирия може да се стигне до пряк сблъсък между руски и американски военни.  И да избухне открит въоръжен конфликт.  Случи ли се това, пламва война и има  реална опасност за оцеляването на цивилизацията, затръшка се професорът. Един военен сблъсък би могъл да сложи край на всичко, постигнато досега. А вратата на Ада е вече открехната.

Константинов даде ценни съвети не ЕС и Русия. Лидерството на Европа в момента е на много ниско ниво, констатира той. Русия пък  трябвало да започне подготовка за смяна на властта. С две думи, ако се махне Путин и начело на Европа се сложи  ново поколение политици, ще се спасим от войната.

Интересно откъде изпълзяха всички знайни и незнайни анализатори, политолози, социолози, та даже и уфолози у нас след победата на Путин и започнаха да плашат хората с апокалипсис. И защо го правят?

Да, може да има война, но за нея няма да е виновна Русия.

Как да се държи държава и то горда държава, която е обградена от бази на НАТО, от военни кораби и всякакви вражески дула, насочени към нея? Да хукне да прегръща братските американски войници в Полша и Литва и Украйна? Да посрещне с хляб и сол корабите, които дебнат в Черно и Балтийско море?

Всяка една страна би се защитила.

Представете си за миг как биха реагирали САЩ, ако в Канада, Куба и Мексико се разположат руски пехотинци, а океанът се напълни с руски подводници!

Кой е потенциалният агресор в момента?

Русия ли?

Дали сме заплашени от война?

Щом сме си дали военните бази на американците и морето – да.

Единственото успокоение е, че Русия никога не напада първа.

Но става лошо, ако я провокираш.

Някой си играе много лошо с огъня и този някой е далеч зад океана.

Да му мислим ние!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Михаил Константинов предрече нещо страшно за Европа! Ще оцелее ли България в задаващата се война? Четете само тук!

  1. Погледнато в глобален мащаб е тъка, Русия трябва да осигури своята сигурност и го прави успешно. В отделни детайли обаче нещата са по-страшни. Войната за опазване ценностната система на хората като Човеци е по-страшна и за сега успешно води САЩ- насажда деградацията тотално.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *