Мощна атака „УДАРИ“ Цветанов: Ето от какви постове трябва да се откаже „вторият“ в ГЕРБ!

България отблизо

Този път нещата няма да утихнат, Цветан Цветанов трябва да подаде оставка, веднага след като се върне от САЩ. Това обяви в ефира на  btv, доскорошният депутат от БСП Славчо Велков, по повод скандала „Апартамент гейт”.

Оставка може да се очаква в качеството му на шеф на Парламентарната група на ГЕРБ, като председател на парламентарна комисия, като зам.-председател на ГЕРБ и като шеф на предизборния щаб на партията, каза категорично Славчо Велков.

Според него, в атаката срещу Цветанов става въпрос за приятелски огън. „С такава информация кой би могъл да разполага? Аз мисля, че тази информация е доставена на съответната медия. Знаете, че източниците не се разкриват. Тя е доставена от не по-малко високопоставен човек от Цветанов. И за доставянето на тази информация има санкция на още по-високопоставен човек, който стои над Цветанов“, уточни бившият депутат от БСП.

Ако Цветан Цветанов не подаде оставка, рискът ГЕРБ да загуби изборите е голям, коментира още Велков.

В коментар на казаното дотук, ще отбележим, че ГЕРБ ще загубят и евроизборите и предсрочните парламентарни избори, не само защото вече дотегнаха на българския народ, но и защото срещу Цветанов и Борисов тръгнаха техните „приятели“ от Вашингтон. Нека не забравяме, че атаката срещу тях започна не някой друг, а радио „Свободна Европа“, което бе спряло предаванията си за България, но „съвсем случайно“ ги поднови на 21 януари 2019 г.  И първият му „голям удар“ бе насочен срещу „втория“ в ГЕРБ.

Както казва Славчо Велков с такава информация могат да разполагат само спецслужбите – наши и чужди. И точно те, разбира се по заобиколен начин, са доставили информацията на радио „Свободна Европа“. И понеже нашите служби не биха разкрили компрометираща информация за Цветанов без нареждане от задокеанските им „колеги“, то веднага става ясно, че ударът срещу Цветанов е планиран и разпореден от много по-високопоставени хора от Цветанов.

А приказките, че Цветанов щял да става премиер, а Борисов президент са били приспивателното хапче за двамата най-висши гербери. Защото такава е практиката зад океана. Приспиват ги преди да ги изхвърлят. Всичко това се случва, понеже чак във Вашингтон разбраха, че ако продължават да се гаврят с българския народ като му натрапват за премиери и парламентарни шефове хора, дошли от мафиотизирани структури, тогава руското влияние в България ще се засилва с всеки изминал час.

Ето защо, те искат сега да се представят като „спасители“ на България от Цветанов и Борисов. С надеждата, че българите ще ги припознаят като „добрите“, които се борят с „лошите“. Това разбира се, няма да стане, но такива са надеждите, които таи Запада. Те винаги разчитат на такива бутафорни ходове, за да се опитат да спечелят доверието на наивните. И ограбването на България да продължи под най-различни благовидни предлози.

Само че не са си направили добре сметката. Защото хората в България вече разбраха кой ги ограбва. И кой разрешава наглия грабеж. И няма да им простят никога.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *