Муравей Радев истерично: На президента не му отива да се меси в кампанията и да тика БСП към властта! Комунизмът се завръща!

България отблизо

Всяка една кампания изборна е нечиста, тази – най-много, каза  Муравей Радев в ефира на бТВ.

Всеки човек има политически пристрастия, но когато станеш президент, нямаш право на това, уточни той по повод престрелката между президент и премиер дали се харчат пари от бюджета за предизборната кампания.

Нормално е в една политическа обстановка да го казва опозицията – нормално е да го казва Корнелия Нинова, но на президента Радев не му отива, допълни Радев.

Държавата не може нищо да не прави, докато има предизборна кампания, каза още бившият финансов министър. Въпросът е един-единствен – избор или ГЕРБ и няколкото десни партии, които се обединиха, или да управлява БСП и Корнелия Нинова, което е опасно, каза Радев. Той и дъщеря му са издали книга за баща му, който 10 години е прекарал в комунистическите лагери. .

Странно.

Всички участници в кампанията на ГЕРБ се оказаха репресирани с бащи, лежали по лагери…

Всички до един се прицелиха в президента, вместо в основния си опонент – БСП.

Президентът не само има право, но е и длъжен да наблюдава как се провеждат изборите у нас и как ГЕРБ продължава да си води кампанията с държавни средства. И не бива да мълчи, когато държавните коли с държавното НСО ходят на предизборни мероприятия с Борисов. Който пък под предлог, че уж реже лентички тук и там, не пропуска да удари с тежки слова опонентите си.

Вероятно Муравей е получил тежка амнезия относно президента Петър Стоянов, който започваше всяка реч с: „Ние от Съюза на демократичните сили…ние от СДС“ и не беше президент на народа, а на синята върхушка.

Румен Радев нито веднъж не е произнесъл „ние от БСП“. Защото първо не е от БСП, а независим и издигнат от тях и второ, защото е президент на целия народ.

А това хората на Костов и хората на Борисов няма как да го преглътнат!

Станислава СЛАВОВА, Istinata.net

 

Tagged

1 thought on “Муравей Радев истерично: На президента не му отива да се меси в кампанията и да тика БСП към властта! Комунизмът се завръща!

  1. Муравей , мравка недоносче, какъв комунизъм бълнуваш, бе, елементарен хитрец! С тази противна физиономия на кръчмар си само за Факултето да продаваш семки… маймуна с маймуна!…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *