Муравей Радев шокиращо: Десните избиратели у нас са…маскирани леви! Правят заговори срещу демокрацията

България отблизо
От екрана на бТВ бившият син министър на финансите от правителството на ОДС Муравей Радев отправи остри упреци срещу Демократична България след самоубийственото им гласуване за Мая Манолова на втория тур от местните избори през миналата неделя.

 Самонареклите се „градска десница” Демократична България могат да бъдат всичко друго, но не и десница, смята Муравей Радев. Партиите на „зелените” по дефиниция са леви. „Да България” са леви либерали, а ДСБ са демократи, либерали или нещо друго, но не и десни.

 

Какви десни са онези, които скрито и със срам гласуваха за Мая Манолова на втория тур и объркаха екзит-половете, защото не си признаваха кого са подкрепили, възмути се Радев.

 

Тези „десни” се договориха с БСП и преляха 20 000 гласа за кандидатката от червената партия, а избирателите на БСП чинно гласуваха за районните кметове на ДБ в София. Радев нарече сделката на ДБ със столетницата „гнусен, долен, безпринципен пазарлък”. Който ще им струва твърде скъпо. Избирателят няма да им прости такова нагло предателство.

 

Кой спечели в края на краищата? Уж всички печелят, иронизира Муравей Радев. С помощта на „десните” от ДБ БСП спечели кметските постове в три от големите градове, докато на предишните избори през 2015 г. нямаше нито един кмет.

Ех, Радев, Радев…

Теб пък кой те пита?

Откъде изпълзяхте всички забравени муцуни да замъглявате народа?

Та той отдавна живее в пълна мъгла, която скоро няма да се вдигне!

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *