Нагло! Ето как живеят богаташките бг синчета! ВИДЕОТО ЩЕ ВИ ИЗУМИ!

България отблизо

Българи празнуват в Куршвел. Гледайте и се дивете! Изпълнете се всички със закономерна радост, че сме желани гости в такъв елитен френски курорт… „Moët“ се лее  щедро на фона на… „Шушана“ !!!

Гледайте и се радвайте! Или плачете! Има демокрация, всеки може да реагира както си иска.

Наши сънародници разпускат и се кефят, буквално накиснати в шампанско за над 40 000 евро. И то не къде да е, а на френските Алпи. И звучат не Лара Фабиан, или Едит Пиаф, а от тонколоните гърми българският химн на простотията  „Шушана“.

Заведението все пак не е традиционно за района, а балканско. Дето се вика, родно и близко до сърцето. Това е  известният гръцки ресторант „Наммос“, който се намира в известния  френският ски курорт и привлича любители на екзотичната кухня. Курортът пък е от  Топ 5 на света по изисканост и скъпотия.  Там ходят само известните, които имат много пари за пилеене и търсят лукс и добро обслужване.

Марката на шампанското е известната „Moët“, а в гръцкия ресторант  бутилката струва  350 евро.

Според сайта Топ Преса основен организатор на веселбата е Владо Вутов, син на един от най-богатите българи Цолов Вутов, управител и собственик на 50% от „Геотехмин“ ООД. Империята му притежава над 26 дружества от различни сектори – миннодобив, строителство, инфраструктура и екологичен инженеринг.

Вутов баща  участва в изграждането на много  инфраструктурни проекти, в момента извън останалите си дейности строи и магистрала „Струма“.  Освен това е сред най-елитните ловци в България и неведнъж е посрещал Георги Първанов в ловните си стопанства. Богатството на семейството е несметно. Дори изпреварва това на Цветелина Бориславова.

Владо помага на баща си в бизнеса, но явно повече си пада по разпускането. И то не къде да е, не в някакви родни спа центрове, или курорти, а където ходят най-богатите.

Според класация на британско издание, Курешвел е най-скъпият курорт в Европа. Ако искатеда си купите жилище, квадратният метър там е  36.9 хил евро,  за хотелска стая се дават най-малко 1000 евро на ден.

Това четиво не е за хора със слаби сърца.

Не е за пенсионери, социалнослаби, болни, нещастни, бедни.

То е за богоизбраните, които харчат по три и половина минимални пенсии само за една бутилка шампанско. А на масата  само шампанско е за 40 хиляди евро. Мезетата, храната, хайвера, твърдия алкохол и другите прищевки не ги броим. Дори къпането със скъпата напитка не го броим.

Едно богаташко синче е решило да се повесели и е завело цяла компания със себе си. Вероятно е платило престоя и на останалите, или те също са от „елита“.

Вие, които ровите в казаните за боклук за къшей хляб, НЕ ГЛЕДАЙТЕ ТОВА ВИДЕО!

ПРОТИВОПОКАЗНО Е ЗА ВАШЕТО ДУШЕВНО ЗДРАВЕ!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *