Нагло и безочливо: Борисов замеси в МАФИОТСКИТЕ си игри и Русия!

България отблизо

Заместник главният прокурор и ръководител на Специализираната прокуратура Иван Гешев заяви в сутрешния блок на Би Ти Ви, цитиран от news.bg., че руски лобисти организирали хибридна война срещу България.

В тази сценка е замесен и скандалният бизнесмен Николай Банев, който организирал от затвора, въпросната хибридна война срещу България. Служители на правосъдието открили телефон на Банев в кутия за натурален сок.

С телефона Банев се свързвал с руските лобисти и подготвял хибридна война срещу България. Той предлагал да сформира евразийска партия, която да защитава чужди интереси в България, срещу което Банев поискал политическо убежище в Русия, за него и семейството му, понеже у нас се чувствал репресиран.

Въпросните руски лобисти му били обещали включително и руска адвокатска защита пред евросъдилищата, както и медийна кампания в Русия в негова защита.

Специализираната прокуратура в крайна сметка определила всичко това като „предателство срещу собствената държава“ от страна на Банев.

Какво имаме дотук? Скандален бизнесмен, който не си знае милиардите, смъкнати от гърба на българския народ и още по-скандален прокурор, който не знае какво говори. И като прибавим към това, фактът, че прокурор Гешев е назначен от Борисов и ГЕРБ за началник не на коя да е, а на Специализираната прокуратура, която е малко нещо „извън закона“, тогава спокойно можем да си направим извода, че тук става дума за мафиотски игри, които главните гербери Борисов и Цветанов се опитват да представят като действия, които са полезни за страната.

Не стига това, ами тези още по-скандални двама гербаджии, се опитват да замесят в своите игри и Русия. Банев, не откъде да е, а от затвора се опитва да прави „хибридна война“ срещу България, разбирай срещу правителството на Борисов. Понеже за никого не е тайна, че Вождът се отъждествява с държавата отдавна.

Да правиш „война от затвора“, от това по-смешно нещо не може да се измисли. Или по-точно, само двамата прословути шефове на ГЕРБ могат да измислят такава смехория.

Но…нататък става още по-смешно. Банев в затвора, крие телефона си в „кутия за натурален сок“?! Само не можем да разберем, като как ще го вкара този телефон Банев, в кутията за натурален сок, защото там по принцип, отворът не е много голям, за да не се разваля сокът?

Нейсе, запуши я, както би рекъл Алековият герой Бай Ганьо. Само че смехориите на двамата прословути вождове на ГЕРБ продължават. Банев, от затвора, се обаждал на руски лобисти и организирал „война“. В кой нещастен мозък се е родила тази нелепа конструкция, никой не може дори и да си представи. Докато не види двамата герберски вождове.

Смехориите са страхотни, особено ако припомним, че по време на така нареченото европредседателство, всички главни гости от Европата, Борисов и Цветанов ги настаняваха…в хотелите на Николай Банев. А тези „скъпи“ западни гости трябва да са на доверено и проверено място. И трябва да се охраняват перфектно.

Та въпросът ни е, как от толкова доверен човек, Банев изведнъж се превърна в престъпник и Борисов го подгони из цяла Европа?? Явно Банев, по обичая си, нещо си е навирил носа и не е искал да си плаща таксата, или е заплашвал да разкрие далавери на главните гербери, та изведнъж става много неудобен и „службата“ го подгонва. А може и цялата тази смешна сценка да е изфабрикувана, за да се окаля и принизи Русия в очите на българския народ? Ако е така, двамата гербаджии и техните ментори не са познали. Българите само ще изпопадат от смях по нелепите изпълнения на главните „актьори“. Но няма да променят и на йота обичта си към Русия.

А на прокурор Гешев ще кажем, че Русия не е чужда държава. И да обичаме Русия не е предателство срещу България. Точно обратното. Русофобията е предателство към България, понеже ние нямаме по-искрен и по-верен приятел от Русия. 40 000 руски войници загинаха за свободата на България. Русия превърна изостанала капиталистическа България в модерна промишлена държава. Русия сега се опитва да ни помогне, за да изплуваме от блатото на мизерията, а такива като Гешев, Борисов и Цветанов пречат с всички сили. И тези техни действия са истинското предателство спрямо народа на България. Защото видяхме какво направи Западът само за 25 години с мощната икономика на родината ни.

Така че нека всички национални герберски предатели да се готвят за Народен съд. Защото мъките и страданието на народа ни за тези 28 зловещи години са неописуеми.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Нагло и безочливо: Борисов замеси в МАФИОТСКИТЕ си игри и Русия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *