Народите на Европа ОТРИЧАТ ЕС! Дават му още десетина години живот!

Свят

Социологическо проучване разкри: Повече от половината европейци смятат, че Европейският съюз ще престане да съществува през следващите 10 до 15 години.

И това не е мнение или пожелание. Това е реалността. Защото колкото по-голяма е една сграда, а ЕС вече обхваща почти 30 държави, толкова по-лесно е да се срути и да потъне в небитието. Като Вавилонската кула. 

Проучване на общественото мнение за бъдещето на Европейския съюз беше проведено от международната социологическа служба „YouGov“ в 14 европейски страни, които имат 80% от местата в Европейския парламент, съобщи британският „Гардиън“.

Резултатите показват, че организацията, наречена Европейски съюз има по-малко от 15 години живот.

Крахът на ЕС, прогнозират 66% от респондентите в Словакия и 58% от анкетираните във Франция, а в България 71% прогнозират разпад на ЕС, се казва в доклада. Така е и в останалите страни-членки.  Само в Швеция, Дания и Испания делът на скептиците е по-малко от половината от респондентите – съответно 44%, 41% и 40%. При това, в някои страни, по-специално във Франция, Германия и Полша, анкетираните допускат възможността от поява на бъдещи войни между страните-членки на ЕС. Такъв сценарий прогнозират 46% от симпатизантите на френския Национален фронт и 41% от поддръжниците на „Алтернатива за Германия“.

Три четвърти от участниците в проучването считат за незадоволителна работата на политическата система, или в собствените си страни, или на равнището на Европейския съюз. Във Франция, според доклада, само 15% от респондентите поддържат обратното мнение. 

Глас народен – глас Божий! Хората смятат, че ЕС ще се разпадне, защото усещат, че системата на съюза е прекалено голяма, интересите на държавите са прекалено различни, диктатът на Брюксел е прекалено силен и потиска развитието на икономиките. Но най-важното е, че народите не искат да бъдат колонии на Германия и Франция. Не искат две страни да изсмукват ресурсите им. Не искат да стават мишени в евентуална ядрена война. Искат нормален живот, а не вегетиране.

Ето затова ЕС е обречен. Защото се опита да колонизира цяла Европа. Защото тръгна срещу всички писани и неписани закони. Срещу националните традиции на отделните държави. Срещу самия живот на обикновените хора.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *