Народът СКОЧИ срещу Борисов! Не ЛЪЖЕТЕ! И не ПОСЯГАЙТЕ на ВЕКОВНИТЕ ни ВРЪЗКИ с РУСИЯ!

България отблизо

Това, че Борисов отдавна не е български, а брюкселски премиер го знаехме всички. Това че е готов да предаде и продаде България на западните мракобеси, също го знаехме.

Именно затова народът го мрази. И това не се нуждае от доказателства. Само влезте в социалните мрежи и ще видите масовите проявления на народната „обич“ към Борисов.

Но, никой не очакваше от него да отзовава посланика ни от Москва и да къса връзките ни с Русия. Съобщава го руската информационна агенция ТАСС. Съобщават го и нашите новинарски агенции „Вести.бг“ и „Блиц.бг“.

За такова действие никой не го е упълномощавал. И то при положение, че  Външно министерство два пъти заявява, че ние няма да отзоваваме посланици.

Значи Борисов и подчиненото му МВнР най-откровено ЛЪЖАТ!

Но лъжите им няма да минат. Защото на всички в родината ни и в чужбина е известно, че суверенът на властта – българският народ, в своето огромно мнозинство, е кръвен брат на руския народ.

Нас ни свързват вековете. И още общите писменост , език, православна вяра, фолклор, традиции, история. Руският народ и Русия са наши двойни освободители. Днешна България съществува, благодарение на силата на руското оръжие. И на силата на руската обич към нас.

Но, за кой ли път в нашата история, продажната българска върхушка, отново и отново, върви против интересите на народа. Така става винаги. Защото хората, които в момента управляват България не са избрани от българския народ. Те са избирани някъде в потайните кабинети на посолства и чуждестранни мисии.

Нещо повече. Те са избирани от своите задгранични господари не за друго, а именно заради тъмното си минало. Избирани са като антиподи на своя народ. Припомнете си как Борисов наричаше своя народ. Ние за него сме прости хора и „лош човешки мат*рял“.

Такива сме не за друго, а защото обичаме своите руски братя. Защото не предаваме своите разбирания, своите вярвания и традиции. Своите корени.

А истината е, че Борисов няма и най-малкото основание да отзовава нашия посланик в Русия. До ден днешен никой, нито в Англия, нито в ЕС, не е представил никакви доказателства за някаква предполагаема вина на Кремъл в отравянето на бившия полковник от руското Главно разузнавателно управление Сергей Скрипал, който е бил и таен агент на Англия в Русия.

Точно обратното. Руските спецслужби установяват, че Скрипал е английски агент и съдът го осъжда на затвор. След излежаване на присъдата си, той заминава за Англия. Защо Русия ще се занимава с някой, който вече няма никакво значение за нея? Той е бита и захвърлена карта. И от своята родина, и от своите господари в Лондон.

Логиката, както биха казали Шерлок Холмс и Еркюл Поаро, говори, че интерес от отравянето на Скрипал и дъщеря му Юлия имат само онези, които раздухаха безсмислена истерия по този повод, в страната си и в цяла Европа. Това са само враговете на Русия в Британия и в САЩ. Както и тези от така наречения Европейски съюз.

Но това, че Борисов отново угоди на своите господари и отзова нашия посланик в Москва, си има и добра страна. Поне всеки в България, който може да мисли, разбра ясно кой кой е. Всички разбраха, че Борисов не е загриженият за страната и народа си премиер. Разбраха, че той е кукла на конци в ръцете на чужди и враждебни на България сили.

И именно затова, хората в България отдавна искат да напуснем враждебните нам ЕС и НАТО. Защото тези сили носят само разруха и смърт за България. Защото ако днес Борисов отзовава посланик „за консултации“, утре неговите западни господари ще го накарат да прекрати напълно дипломатическите отношения с Русия.

А после ще го накарат отново, след Митов и Плевнелиев, да обявява Русия за враг на България. А от това, до обявяването на истинска война на Русия има само една крачка.

Затова българският народ отдавна обяви война на Борисов. И на неговото правителство. И на неговата партия. И на неговите господари от Запад.

И тази война ще свърши, едва когато България се отърве завинаги от своите минали и днешни западни мъчители.

Нека Борисов и неговите господари помнят, че никой и нищо не може да унищожи вековните връзки на България и Русия. Защото това, което вековете са създали, което е в сърцата и умовете, което е в нашите славянски корени и гени…

Това братство никой не може да унищожи. Колкото и да му се иска.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Народът СКОЧИ срещу Борисов! Не ЛЪЖЕТЕ! И не ПОСЯГАЙТЕ на ВЕКОВНИТЕ ни ВРЪЗКИ с РУСИЯ!

  1. Само с констатации за Борисов не трябва да се задоволим! Всички на улицата и да прогоним тази продажна герберска шайка/според Антон Тодоров/

  2. Браво Македонски! С интерес следя и чета най-редовно вашите публикации. Винаги сте правдив и много точен в оценката на положението като в страната, така и в оценката на политиката, която води сегашното правителство.
    Нека никога не забравяме славянските си корени и всенародната любов и признателност към този велик народ -наш двоен освободител!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *