Наш адвокат сензационно: Аз открих кой е патентовал коронавируса още през 2014!

България отблизо

„Понеже съм адвокат по интелектуална собственост, си направих справка в Европейското патентно ведомство.

Там открих, че коронавирусът е заявен за патент през 2014 година, като ваксина против бронхит (в частност против вируса, който го причинява IBV).“

Това е написал в открита публикация на профила си във Фейсбук адвокат Атанас Костов.

„Тоест, коронавирусът всъщност би следвало да е лекарство, а не болест.

Базисната заявка е английска, а тримата изобретатели, на които дължим честта са Ерика Бикертън, Сара Киип и Пол Бритън, служители в „Пирбрайт институт“. Патентът е европейски и международен с посочване на Япония, Канада, Мексико, Корея, Китай и САЩ“, продължава той.

Адвокатът смята, че заключението от откритието му е, че вирусът е бил изпуснат по време на развойната дейност на територията на Китай и от там се е превърнал в зараза, пише в свой материал информационна агенция blitz.bg.

В коментар на ИСТИНАТА само ще попитаме как така изведнъж, попадайки в открито пространство извън лабораториите, този коронавирус се е превърнал в смъртоносна за хората заплаха?! Или той е бил създаден първоначално като патоген, или нещо много яко се е объркало, защото учените са създавали ваксината най-напред чрез селектиране на смъртоносния вирус. Няма друго обяснение.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *