Невероятна врътка във властта! Ето кой пак става министър!

България отблизо

Депутатите ще гласуват днес оставката на Николай Нанков като депутат.

Лично той е внесъл молба парламентът да прекрати пълномощията му на народен представител, без да обясни с какви мотиви.

Навсякъде по медиите обаче още от вчера се лансира версията, че бившият министър на МРРБ се връща отново там, но в съседната стая, като заместник.

Още като подаде оставка като министър, заместничката му заговори, че бил страхотен специалист и България се лишила от един ценен кадър. Сега ценният кедър ще се върне на бял кон на същото място.

Той изкара като депутат по-малко от месец и ще му бъде гласувана оставка.

Нанков бе един от тримата министри, чиито оставки Борисов поиска след трагедията с автобуса край Самоков, където загинаха 19 души!

Още тогава се заговори за политически театър, но премиерът беше категоричен, че тези хора имат голяма вина и не бива да бъдат повече в управлението. И че на съвестта им тежат човешки животи.

Явно за Нанков пречистването на съвестта е траяло около 28 дни. Сега девствен като младенец е готов отново да кове съдбата на България.

За Московски пък упорито се говори, че ще оглави банка.

Тогава какъв беше смисълът на оставките?

Да развием малко дейност ли? Да покажем пред народа колко сме строги и справедливи ли?

Или за  пореден път да докажем, че всичко е нагласено за замазване на очите на народа. Че Борисов прави каквото си поиска и нагло връща същите хора по същите места или ги награждава с по-високи служби.

Остана ли някой да вярва, че някога в България ще има поне малко справедливост?

Tagged

2 thoughts on “Невероятна врътка във властта! Ето кой пак става министър!

  1. Шибана държава, шибани депутати, шибана опозиция, шибана управляваща партия, шибан министърпредседател, шибано правителство, шибан Главен прокурор, шибани медии, тъп и прост народ, който още ги търпи…

  2. И народ свободен, що си толкоз Нил/заспал??? Ил народ свободен, теб не ти е мил???
    Тези изчадия адови трябва да бъдат вкарани в затвора, Бойко Борисов и министрите му. Дори избити публично. Тази хайка престъпници трябва да бъдат унищожени със фамилиите си!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *