Невероятно! Канят Кулагин за министър!

България отблизо

Една тричасова сага с елемент на екшън и хорър потресе снощи търпеливите български зрители.

В името на рейтинга никому неизвестният гримьор Валентин Кулагин изправи шоуто на главата си и наруши целия правилник от първа до последна точка. Рита, чупи, събори вратата на изповедалнята, хукна да бяга, върна се, счупи друга врата, излезе от къщата и започна да се разхожда по пътя и вместо да го изхвърлят като куче навън и да го пратят да се лекува, го върнаха, за да издадат присъдата му зрителите.

До известно време следихме вота в интернет, но незнайно защо накрая той беше скрит. Панаирът беше невиждан, поведението на младежа с неопределен пол повече от скандално, а продуцентите кой знае защо меки и търпеливи.

Кулагин нарече лекарката, която събуди посред нощ тъпа дъртачка, охраната дебели платени чичковци, продукцията платена и манипулативна, недостатъчно грижеща се са комфорта му, а съквартирантите си тъпи и безмозъчни.

Аз съм човек, който казва истината в лицето и затова ги боли! Аз съм винаги искрен и затова ме мразят. Аз съм много класи над тях, затова ми крият козметиката за 35000 евро, с която съм влязъл! Затова ми ритат дрехите, които са маркови! Затова ме мразят, – редеше жалостиво най-недолюбваният съквартирант. В изблик на „искреност“ той нарече Мира Добрева застаряваща недотакована жена с торбички под очите, които й стигали до корема, а самата тя пък точела лиги по Наско. Петко Димитров – комплексар, който паркирал коли в зората на бизнеса си, Ваня Костова дебела бабичка, която нямала нито една собствена песен и дошла в Къщата да се наяде, понеже подобни продукти не можела да си позволи у дома. Божана бе разкритикувана, че не си прави маска на лицето и вечер пие, Лора Караджова некадърна певица с лице на травестит, Стефан – мъж издържан от жена си фалшиво влюбен в нея, Наско некадърен флегматичен рапър, издигнат от Мария Илиева, а Розмари тромава дебелана с целулит по краката.

Това са само нищожна част от обидите, които едно самозабравило се същество не спря да ръси още от влизането си. И вместо да бъде изгонено още първата седмица, държано докато изпадна в амок, само и само да вдига рейнинга на предаването.

Поведението на Кулагин обаче силно заинтригувало управляващите. Те наблюдавали внимателно как един човек успява да подчини и държи в напрежение и страх цели 16 души. И то не какви да е, а избрани хора от елита. Целият им ВИП блясък и самочувствие се сринаха пред един малък манипулатор и явен провокатор.

Още снощи бе направен невероятен паралел между поведението на гримирания и лакиран младеж от Хасково и една друга персона в българската политика.

И двамата започват изреченията си с АЗ.

И двамата лъжат от сутрин до вечер и се кълнат, че казват истината.

И двамата говорят грубо за народа, използват епитети, обиждат, а народът си мълчи.

И двамата се хвалят, че са най-значимите в държавата и никой не им казва, че царят всъщност е гол.

И двамата манипулират изкусно и хората около себе си, и тези пред екраните.

И двамата са егоцентрици, нарциси и не признават чуждо мнение.

И двамата излизат винаги сухи от водата.

И двамата народът еднакво не ги харесва, да не кажем и по-тежка дума, но ги търпи, навел покорно глава.

И още, и още, и още.

Просто са копие един на друг.

Сега очакваме Кулагин да бъде поканен за министър, или поне за таен съветник на премиера.

Двамата заедно могат да смачкат всички.

А заблуденият народ ще продължи да се навежда и да стои в поза партер. А вечер да си включва телевизора, за да получи поредната си доза унижение.

Защо?

Нямаме обяснение.

Дядо Славейков го има, но няма да го цитираме!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Б. А. Тази статия е оригиналът! В който и сайт да я видите после, предупреждаваме, че е преписана без наше съгласие. 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *