НЕВЕРОЯТНО: Тереза Мей готвела Борисов за… Вижте за какво! Ще се смаете!

Свят

Британците отдавна не говорят за оставане в ЕС. Те говорят само за това, при какви условия да го напуснат.

Политиците в Лондон не желаят страната им да бъде колония на Брюксел, затова решиха да избягат от така наречения „Европейски“ съюз.

В същото време обаче, не им се става от масата с безплатния обяд. Те искат да продължат да използват облагите, които ЕС предоставя на три – четири големи държави. Тоест искат, заедно със своите приятелчета от Германия и Франция, да продължат да изсмукват националните богатства на по-малките държави. Чиито икономики, триото Берлин, Париж и Лондон, разруши със собствените си ръце.

Та, затова зацикли Брекзит. Защото пред хитрите английски джентълмени стои дилемата, дали да напуснат окончателно ЕС, или все пак да останат в така наречената „Зона за свободна търговия на ЕС“, от която зона печелят само големите и богатите. А малките губят и суверенитета, и държавите, и народите си.

Веднага и с просто око се вижда, че дори най-върлите привърженици на Брекзит, като бившия външен министър на Тереза Мей, Борис Джонсън, искат да напуснат ЕС, но да продължат да се ползват от благинките му, като останат в споменатата зона за „свободна“ търговия. Слагаме думата „свободна“ в кавички, по простата причина, че тя е свободна само за няколкото големи и богати страни в ЕС. За останалите си е чисто колонизиране и унищожаване на националните ресурси. Да не говорим, че ЕС е вреден и за такива страни като Италия, Испания, Португалия, Гърция…

Та, затова сега Брекзит се забавя. Дори някои по-горещи глави в Лондон искат да махнат Тереза Мей, защото тя се запъна пред Брюксел и каза, че ако ЕС не се съгласи с нейния план за Брекзит, наречен „Чекърс“, то Британия ще напусне Брюксел напълно, и без никакво оставане в зоната на „свободния пазар“.

По тази причина, винаги сме казвали, че каквото и да говорят или правят, западните чичковци с гащи на раета и звезди, винаги става дума за пари.

Така е и с Борисов, когото западните лицемери поканиха в Ню Йорк за поредната сесия на Общото събрание на ООН. Те обаче, го поканиха, не за да му дадат, а за да вземат пари от него. Тоест, от България. Припомняме, че Тръмп иска да се откажем от руския газ и да купуваме американския втечнен газ. Както и старите американски оръжия.

Но, за да не изглежда нахалството им толкова явно, те го маскират с големи лафове за „обединение на демократичния свят“, за отговор на „руската заплаха“ и други тям подобни. Затова са подхвърлили морков и на Вожда на ГЕРБ.

Ето какъв. Той самият се похвали, цитиран от epicenter.bg, че както си говорели с Тереза Мей, тя взела, че му предложила да й помага за Брекзит-а. Не за друго, а защото Борисов е голям „специалист“ по въпросите за напускане на ЕС. От думите му излиза, че тя едва ли не, поискала Борисов за личен съветник по Брекзит. Понеже в Англия имало много българи, та Борисов можел да помогне.

Ами щом Борисов е такъв виден спец по напускането на ЕС, защо не вземем и ние да напуснем? И да си върнем държавата? Но на Борисов не му стиска дори да говори за това. Той само може да се хвали с кого се срещнал, кой го погалил по главата и т.н.

А пък ако иска не само да се хвали, а да направи нещо добро за държавата, по-добре да се маха от България и да отива в Лондон. Това е!

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “НЕВЕРОЯТНО: Тереза Мей готвела Борисов за… Вижте за какво! Ще се смаете!

  1. ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ДОГОВОРКАТА ДА КУПУВАМЕ ВТЕЧНЕН ГАЗ ОТ САЩ Е ВЯРНА 100 %.

  2. Що не станем, та с камъни и дървета, както на Шипка опълченците, и да се освободим от тия безобразни и, дето съсипаха държавата ни и живота ни??? Тези отвратителни, нагли престъпници, докога още ще ги търпим??? Какво още чакаме??? Нито БКП, нито БСДП, нито БСП, нито ДПС, нито ВМРО, нито АТАКА, нито пък ГЕРБ, техни бивши и настоящи членове !!! ДИКАЗАХА САМО, ЧВ СА НЕНАСИТНИ ЛАМИ…. ТРЯБВА ДА ПОЙАЖЕМ И ДОКАЖЕМ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ И, ЧЕ НИКОЙ БЕЗОБРАЗНИК НЕ МОЖЕ ДА Я ВЛАДЕЕ НИТИ ОТВТН, НИТО ОТВЪТРЕ!!! ОТКРАДНАТОТО ОТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРИД, ТРЯБВА ЗАКОНОВО ДА БЪДЕ ВЪРНАТО СЪС ЛИХВИТЕ!!! НИКОЙ ПИВЕЧЕ ДА НЕ СМЕЕ ДА СЕ ГАВРИ С ДЪРЖАВАТА И НАРОДА НИ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *