РУМЕН РАДЕВ готви нещо СТРАШНО за Запада! Ето КАКВО е то! Вижте ТУК!

България отблизо

Проваленият бивш министър на отбраната Николай Ненчев, който неизвестно как, преди време стана и председател на БЗНС, без да има никакво понятие от земеделие, изведнъж скочи на президента Радев.

Неговото БЗНС предупреждава, цитирано от news.bg, че ако президентът, не дай си Боже, направи партия и участва в избори, то това щяло да бъде „стратегия“ за връщане БСП на власт и тласкане на България в орбитата на Русия.

За целта, стратезите на „кремълския диктатор“ пробивали една по една българските институции. Така, проруският президент на България, твърди Ненчев, прикрит зад маската на натовски генерал, и като използва високия си личен рейтинг, щял да вкара в парламента нова партия, която в съюз с БСП да създаде мнозинство.

„Разкритията“ продължават с това, че планът бил съгласуван с Кремъл по неизвестни канали.

Паниката на „земеделците“ се подсилва от лансираната напоследък, „особено опасна идея“ за създаване на президентска република. По думите на Ненчевите хора, „руските слуги“ се възползвали от хаоса и внушавали, че при парламентарната форма на управление никой не носел отговорност. И което е най-лошото, по този начин показвали на хората, че България се нуждаела от единоначалие.

БЗНС-Ненчев каканиже на висок глас, че „крехката ни демокрация“ била застрашена. И не било случайно, че Радев ще получи благословия за новия си проект най-напред от Кремъл.

Затова Ненчевите хора, тресейки се от страх, твърдят, че предстоящото посещение на президента в Москва през месец май било скандално предателство и унижение на България пред целия демократичен свят.

Подкрепата за Путин, в момент, когато целия демократичен свят се обединявал срещу „Кремълския диктатор“, означавало само едно: Че вече бил в ход сценарият за превземане на властта и изваждане на България от структурите на ЕС и НАТО.

Тези панически изявления на БЗНС-Ненчев не ви ли напомнят на обвиненията, които отправи срещу президента Радев, един друг апологет на евроатлантизма и главен физкултурник на държавата?

Нека напомним на „земеделецът“ Ненчев и физкултурникът Цветанов, които започнаха нова атака срещу президента, че ако Румен Радев възстанови дружеските връзки с Русия и направи референдум за излизане от ЕС и НАТО, народът ще го носи на ръце. Поради простата причина, че огромното мнозинство от българския народ е против членството ни в ЕС и НАТО. И че ако президентът направи партия, тя ще отвее всички евроатлантици и няма да е чудно, ако успее да състави сама правителство и да управлява самостоятелно.

Точно от това се страхуват тези слуги на Запада. Че президентът Радев може хем да е президент, хем правителство, съставено от негова партия да управлява страната. Тоест, има реален шанс да се осъществи мечтата на Борисов, който искаше хем да стане президент, хем неговата ГЕРБ да управлява държавата. Само че с обратен знак. И вместо Борисов, начело на държавата, в президентската и изпълнителната власт да застане Радев.

Нека напомним на двамата влъхви, че именно това, което прави президента Радев за възстановяване приятелските отношения с Руската федерация и за ликвидиране на неоколониалното господство на Запада над България е именно това, което желае огромното мнозинство от нашия народ. Така че да го обвиняват, че тласкал България в орбитата на Русия, означава да вдигнат още повече, и без това високия му рейтинг.

Така че, по-кротко гербери, земеделци и всякакви други евроатлантици. Имахте почти 30 години време, за да направите България стабилна и просперираща държава. А не да сме най-бедната страна в Европа.

Затова се махайте по-скоро и оставете ген. Радев да си свърши работата. На ползу роду. И за благото на нашия народ.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

10 thoughts on “РУМЕН РАДЕВ готви нещо СТРАШНО за Запада! Ето КАКВО е то! Вижте ТУК!

  1. Каква радост, какво щастие за народа ни ако се сбъдне казаното по-горе. Не, не се съмнявам в казаното и прогнозата ви. Само имам в предвид че ЦвЦв и бойковците са готови на всякакви манипулации, и мръсни комбинации за да са на власт.

  2. Tezi komynisti sa opasni ,nasajdat ni kakvi li ne glyposti.Nali vie drygari komynisti okradoxte evro fondovete.Pari ne stignaxa do naroda .I sega kazvate 4e zapada e loh.Mrsni maimyni.

  3. Абе отмъстител, гнусна гнидо къде си буташ мутрата и даваш оценки. Като ти е нужен запада – прав ти път. Вие фашизирани елементи не само, че окрадохте страната, но ни докарахте до просешка тояга. Да вървиш там от дето си излязъл. Мръсен фашага!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *