Неочаквано и сензационно: И САЩ признаха, че ЕС превръща Европа в своя колония!

Свят

Съветникът на американския президент Доналд Тръмп по въпросите на националната сигурност – Джон Болтън, открито се обяви за излизане на Великобритания от ЕС, като коментира, че това ще я укрепи.

„Брекзит дава възможност Великобритания да стане силна и независима страна, която ще влияе положително на света и ще играе важна роля в НАТО“. Затова „Предпочитанието на САЩ е Великобритания да изпълни това, което поискаха хората и да напусне ЕС.  Това заяви Болтън в интервю за британското издание „The Telegraph“.

Той определи като „триумф на демокрацията“ резултатите от британския референдум през 2016 г. за Брекзит. Съветникът на Тръмп посочи, че според американската страна е правилно Лондон да изпълни волята на мнозинството и да напусне ЕС.

„Мисля, че това ще ни бъде от особена полза, в НАТО да имаме още една силна и независима държава, която ще помогне на Алианса да бъде по-ефективен“, добави Болтън. Пред журналисти в Лондон, които му зададоха въпрос за Брекзит, Болтън добави, че Съединените щати са извоювали успех, след като са обявили независимост от Великобритания./news.bg/

Е, какво ще кажат сега „либералните демократи“ от ЕС, след като точно „либерален демократ“, но от САЩ им казва право в очите, че държавите, които са в рамките на ЕС не са силни и не са независими. Тоест, те са просто колонии на двете най-големи страни в ЕС – Германия и Франция. Има и друго. Откак Брюксел тръгна не само да прави страните-членки колонии, но и съвсем да ги обезличи като ги превърне в провинции на една единствена в цяла Европа федеративна държава, това създаде силна съпротива на държавите вътре в ЕС. И естествено, се появиха националистически движения във Франция на Марин льо Пен, в Италия на Матео Салвини, в Англия на Найджъл Фараж, в Австрия, В Унгария, в Полша, в България и къде ли още не.страните. И страните започнаха да се разбягват. Сега те са не етапа вътрешна емиграция. Тоест, все още са в ЕС, но не са съгласни да изпълняват заповедите на Брюксел. А партиите, които са за запазване на националните държави разбиха статуквото в Брюксел.

С други думи, ЕС виси на косъм, а САЩ просто констатират този факт като поощряват Британия да напусне ЕС. И така ще бъде оттук нататък, освен ако либералното статукво в Брюксел не изчезне. А на негово място дойдат партии, които да върнат Евросъюза в лоното на принципите за свобода, независимост и суверенитет на държавите.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *