Нещо лошо се готви на Валери Симеонов за ЧНГ! Вижте какво:

България отблизо

На въпрос „Кой от министрите в България прави най-много гафове“ 19,1 на сто посочват Валери Симеонов, а 6,9 на сто отговарят „всички“.

Това сочи проучване на „Галъп“, което обиколи всички медии.

Досега в България сервилните социолози не са задавали такъв въпрос, а още по-сервилните медии не са го правили достояние на електората, като ли да го изтипосат в заглавие. За първа година това се случва и едва ли може да бъде наречено случайно.

Мистър Гаф не реагира, защото много добре знае КОЙ поръчва проучванията и какво цели. Обидата беше жестока, но вицето внезапно се сниши.

Защо?

Ако всеки пети българин те мисли за пълен провал, а ти си политик с европейско мислене, тутакси ще си дадеш оставката. Но ако си с балкански манталитет и тарикат, просто ще залегнеш, докато бурята отмине.

Какъв е Симеонов, преценете сами.

През лятото той проведе самодейна акция „Тишина” и обърна Слънчев бряг с краката нагоре. Вместо да удари нарушителите с жестоки глоби, започна да „арестува” инструментите на оркестъра и лаптопите на ди джеите, да нахлува в заведения с полиция пред смаяните погледи на чужденците и да стане за смях на цяла Европа. Има си закони и се действа със законни средства, но той явно е над закона.

Хвърли се да съди Елена Йончева заради оградата на границата, но попадна в собствения си капан. Нарече журналистите с всякакви епитети, обаче те не посмяха да го съдят.

Не спести цветистия си език и към опозицията, макар и доскоро сам да беше опозиция. Заплаши де кого види със съд.

Не си призна за двата хотела и излъга, че са на негови съдружници. Влезе в политиката като слон в стъкларски магазин и изпотроши крехкото равновесие в собствената си коалиция.

Откри тоалетна на Калотина и дори придворните медии не издържаха и леко го избъзикаха. Но той и от иронията не схвана нищо. Не разбра и защо вече не го канят по телевизиите да поучава народа.

Сега ще тича към хотелите в Банско и Боровец да въдворява тишина.

Някой може би си задава невинния въпрос Борисов спи ли? Не вижда ли как вицето му ден след ден го дъни като кифладжия и го излага?

Вижда, разбира се. Но не прави нищо.

Защо ли?

Защото отдавна крои шапката  на коалиционния си партньор. И го чака да затъне хубаво в собствената си наглост и безочие, а после да го махне уж по настояване на народа.

Борисов никога няма да забрави как беше наречен от Симеонов точно преди година. Некадърен самовлюбен глупак, вреден за ГЕРБ и за България.

И рано или късно ще отмъсти.

Или като новогодишен подарък ще отсече главата на самодейното и самоабравилото се вице, или ще чака края на европредседателството и ще му стовари гилотината.

Въпрос на време е Валерката да си го получи.

С лихвите!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *