Нещо СТРАШНО става със САЩ! Държавата НЕ МОЖЕ да го овладее! Фактите са ЗАШЕМЕТЯВАЩИ

Свят

За никого не е тайна сагата, която все още се вихри, в уж най-богатата и просперираща страна в света.

От края на декември и началото на януари правителството на Щатите не работи. Тази година времето, през което американците нямат правителство достигна рекордни стойности. Скоро ще станат два месеца през които никой не управлява в САЩ, освен президента Доналд Тръмп, който пише в Туитър.

Правителството не работи, защото уж имало конфликт между Тръмп и демократите в Конгреса, които не му давали пари за построяване на стена по границата с Мексико. Само че това изобщо не е така.

Държавните органи в САЩ не работят или работят едва-едва, по простата причина, че федералното правителство отдавна няма пари, за да покрие и най-належащите разходи на американската държава.

И това е така по простата причина, че държавният дълг на САЩ вече придобива астрономическите размери от 22 трилиона долара.

Тази информация може да се намери на сайта на американското министерство на финансите.

Нещо повече. Съгласно предоставените данни, тези 22 трилиона долара, от началото на годината, вече са нараснали с повече от 90 милиарда долара.

И, както отбелязват световните икономически агенции, за последните 11 месеца, държавният дълг на САЩ се е увеличил с повече от 1 трилион долара.

Тази година, финансовите къщи в САЩ припомнят, че държавният дълг на САЩ се е увеличил с 2 трилиона долара при управлението на американския президент Доналд Тръмп.

Тази информация на практика означава, че американците вместо да произвеждат продукти и икономиката им да върви, те очакват печатницата за пари да заработи отново. И да им осигури комфорта, на който са свикнали.

Но…това не може да продължава дълго време. Защото накрая, бремето на държавния дълг ще смачка икономиката на Америка. Понеже страната няма да може да обслужва дълга си.

Така става с империите, които искат да завладеят целия свят. И които поддържат над 700 военни бази по цялото земно кълбо. Накрая парите свършват и империите рухват.

Дано само това да стане по-бързо. И САЩ да освободят света от натрапчивото си присъствие.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *