Не е за вярване! Вижте кой ще ни управлява догодина!

България отблизо

Предсрочни избори в началото на следващата година планират тайно от ГЕРБ.

Така народното напрежение щяло да утихне и на българите ще бъде предоставена алтернатива и доказателство, че у нас има пълна демокрация. И най-вече, че Борисов не се страхува от избори.

Вот през първото четиримесечие на 2019 година устройвал еднакво Бойко Борисов и Слави Трифонов, пише „Таболоид“. Първият имал за цел  да се отърве от коалиционни партньори – патриотите, които са в пълни противоречия помежду си и  непрекъснато искат още и още власт, като поставят все по-невъзможни и неприемливи за Бащицата условия.

Слави пък искал най-после да спрат обвиненията срещу него, че не прави нищо и не изпълнява големите си обещания да превърне България в справедлива и социална държава.

Според анализа на вестника, Дългия и хората му, които отдавна правят кастинг за нов политически проект и търсят неопетнени и можещи специалисти, няма да могат да постигнат пълно мнозинство. Въпреки че референдумът бе подкрепен от близо 2,5 милиона души, много от тях се разколебаха, когато допитването не даде никакви резултати, а инициаторът му постачкува няколко дни и се отказа. Политическата му воля за борба се изпари и той хвърли силите си да търси читави люде за политици.

Дори да намери най-големите спецове, няма да повтори феномена на царя и да вземе цялата власт. Затова и трябва да влезе в коалиция. Тази коалиция ще бъде изключително удобна за Борисов, който ще каже : „Нали направихте референдум, нали искахте Слави, ето ви и Слави!“.

 

Социолозите дават на партията на Трифонов между 20 и 30 процента.

Дали това е истина или не, никой не знае.

Говори се, че е поредната патерица на Борисов, а други твърдят, че е единственият истински патриот, милеещ за България.

Каква е истината, никой не може да каже. Но и при двата случая целта е една. Да се попречи на партията под егидата на президента Радев, ако той я направи.

Борисов винаги върви с два хода напред.

За да победи Радев, е готов да се сдружи и с най-големия си враг.

Или с най-голямата си патерица.

Кой да ти каже.

Макар че мненията за патерица все повече надделяват над тези за чистия патриотизъм.

Само че никой не е попитал народа.

Как ще гласува, ако види довчерашните врагове прегърнати?

Въпросът не е с повишена трудност…

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Не е за вярване! Вижте кой ще ни управлява догодина!

  1. Народа се нагледа, наслуша и накрая със сигурност разбра, че доверие на никоя партия не може да разчита от сега! Плануват и умуват но последната тежка дума за народа остана!

  2. СТИГА СТЕ ПРОРОКУВАЛИ !СЛАВИ НЕ Е СЕРИООЗНА КАНДИДАТУРА И ТОЙ ЩЕ СИ ОТИДЕ КАТО ЖОРЖ ГАНЧЕВ !ТОЙ Е КАНДИДАТУРА НА САЩ !НА НАС НИ ТРЯБВА ЧОВЕК С ПОЗНАНИЯ И ПРОСТРАНСТВЕНО МИСЛЕНЕ !НО КОЙ ЩЕ Е ТОЙ ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОУЧИ МНОГО ДОБРЕ И ДА СЕ ОБЯВИ В ПОСЛЕДНИЯТ МОМЕНТ ЗА ДА НЯМАТ ВРЕМЕ ДА ГО ОПЛЮЯТ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *