Нидал Алгафари обясни каква щеше да бъде Мая Манолова, ако беше станала кмет!

България отблизо

При варианта с Манолова, който тя застава на кметското кресло, трябваше да работи с шарен общински съвет, а решенията нямаше да ги взема тя, а ръководителите на движенията, които я подкрепиха.

Тогава тя щеше да е марионетка.

Това каза политическият пиар Нидал Алгафари  предаването „Офанзива“ с Любо Огнянов.

„Знам за Манолова, че имаше други виждания, тя може би е придобила друга мъдрост. Радев се опитва да търси по-голяма закрила и да бъде преизбран. Аз не виждам в нито едно тяхно желание „дясна“ идеология.

Тези понятия „ляво“ и „дясно“ се размиха от години. Тези, които ще изберат следващия президент ще са със силна партийна подкрепа и разширение на ветрилото“, сподели той.

„Колаборацията между ДБ и Манолова приключи. Принципът на омразата не е добра основа, за да се направи каквото и да е било. За да бъдеш ляв или десен, трябва да имаш принципи, които да изложиш. В България трудно може да се каже, че има „ляво“ и „дясно“, има само и недоволни от това, че не са във властта и доволни, че са в нея.

„Отказът на Радев е опит да бъде опозиция на правителството и да покаже, че е с протестите. Ясно му е, че е безсмислено връщането, иска да покаже доводи и да се покаже по телевизията. Има много места на кметските избори, в които имаше по един кандидат“.

„Имат много качамак да изядат в БСП докато успеят да подготвят партията за изборите. От партията на Слави ще търсят нови, млади и неокаляни политици. От БСП също.

istinata.net                                                         

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *