Никой не ти вярва на извиненията, Симеонов! Махай се! /СНИМКИ/

България отблизо

Поднасям своите извинения на всички, които са се почувствани обидени или засегнати от думите ми по телевизия СКАТ.

Това най-после каза от Министерски съвет  лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Както предвидихме още преди три дни, вицето се извини.

Нелепо и неубедително, както винаги. И каза, че разбира мъката на всички майки на деца с увреждания, защото самият той има такъв човек в семейството си. „Винаги съм подпомагал с каквито средства ми е възможно болни хора и такива с увреждания, напълно ги разбирам“, заяви той, но не уточни на кого и как е помагал, освен на роднината си.

„Извинявам се отново. Не съм целял да обидя когото и да било“, удари се в гърдите вицето и се помъчи да направи опечалена физиономия.

След което призна, че до извинението се е  станало по настояване на коалиционния съвет, който се проведе рано тази сутрин.

„Обсъдихме въпроса, свързан с медийната капания подета срещу мен по повод моите думи и протестите пред МС.  Всички настояха да се извиня и аз го правя.  Не е нужно да се аргументирам“, остави си вратичка за нови подвизи  Симеонов.

Малко преди това той заяви самонадеяно  в ефира на БНТ: „Много пъти съм се извинявал, включително и в тази година и половина. Тълкуването от сутрин до вечер на моите думи по медиите не е редно. Никой не е искал  извинение от мен, те ми  искат оставка. Ако имаше как да бъда обесен в Министерски съвет, това щеше да е най-добре за тях. Предпочитам да бъда докрай откровен, да казвам нелицеприятните истини, но да не бъда лицемерен и двуличен. Естествено, че мога да се извиня, но няма да го направя и няма да подам оставка!“

А час по-късно поднесе извиненията си.

Така показа, че е лицемерен и двуличен, или се страхува за мястото си.

Някой повярва ли в това извинение?

Ние НЕ!

И искаме оставка!

Tagged

2 thoughts on “Никой не ти вярва на извиненията, Симеонов! Махай се! /СНИМКИ/

  1. Аз пък му искам оставката и защото е нацист.
    Беше казал, че си бил правел майтап
    с концлагерите …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *