Николай Малинов взривяващо: Русофилите са истинските представители на българския народ!

България отблизо

Отсега нататък властта ще е принудена да се съобразява с русофилите. Защото те бяха подложени на жесток удар и издържаха. Без да се огънат. Без да покажат страх. 

Техният председател Николай Малинов потвърди това на днешния събор край язовир „Копринка“ близо до Казанлък, където се събраха повече от 35 000 приятели на Русия. Въпреки че бе арестуван, обвинен и освободен под гаранция, той се яви пред журналистите и заяви, че не е имало никакъв шпионски скандал, понеже няма никакъв шпионаж. И че русофилите отстояват своите цели и идеали единствено и само по законен начин.

За шпионаж, допълни Малинов, може да се говори, когато човек има достъп до секретна информация и чрез тайни пароли и явки, я предава на разузнавателна организация от чужда държава. А нито аз, нито членовете на ръководството имаме достъп до такава информация. Това, което правим и ще продължаваме да правим е да разискваме в средите на българската общественост нашите идеи за развитие на страната, за историята и бъдещето на нашата родина. Както и с кого трябва българският народ да свърже по-нататък своята съдба. Дали със Запада или с Русия и с нашите славянски корени. Като, не на последно място,  свържем това с днешната окаяна съдба на България, която в голяма степен се дължи на САЩ и Западът, които разнебитиха всичко в страната.

Ние нямаме ресурсите на властта, продължи Николай Малинов, и затова не налагаме нищо на никого. Приказките, че сме искали да налагаме нашите идеи с пари са пълни глупости. По простата причина, че ако хората в България бяха доволни от днешното си положение, ние нямаше да получим такава популярност в обществото. Може би е нескромно, но отчасти и заради нашите усилия хората, които се определят като русофили са повече от 80% в страната. А това означава, че българските граждани приемат нашите идеали и целите, които сме си поставили, защото обичат Русия и виждат в нея онази могъща сила, която е в състояние да ги освободи от капаните на Запада и мизерията, в която живеят днес.

Властта подхвърля, че Русия имала намерение да купи някакви активи в България. Но САЩ и Западът не изкупиха ли голяма част от това, което притежавахме като държава? И защо тогава, ако Русия иска да инвестира в България това да е лошо? Да ви кажа ли кое е лошо? Лошото е, че Западът ни е завладял и нито иска да ни помогне, нито пуска друг да помогне на българите, които живеят в страшна мизерия вече 30 години. Ако наистина имахме демокрация и се чуваше гласа на суверена в лицето на българския народ, сега България нямаше да е в колониална зависимост от западните транснационални корпорации, които изсмукват жизнените сокове на народа ни.

Искам да ви кажа, че съм се клел, не да налагам, защото нямам власт да налагам каквото и да било, но да отстоявам тези ценности и свободата на българския народ, до последна капка кръв.

Ето виждате, посочи председателят на русофилите, че въпреки страховитите удари на властта, хората, които имат възможност, и които искрено обичат Русия, отново са на нашия събор край емблематичния язовир „Копринка“. А това показва, че никой не се е отчаял. И никой не се е предал. Показва още, че властта ще трябва да се съобразява с нас. Защото ние представляваме легитимната, истинската воля на българския народ.

„За разлика от други, ние виждаме в Русия своя брат, без който българската държаваславяно-православна държава, не може да оцелее в тази вихрушка, която предстои на планетата следващите десетилетия, завърши Николай Малинов„.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Николай Малинов взривяващо: Русофилите са истинските представители на българския народ!

  1. С резерви съм към този човек – Николай Малинов. А днес той затвърди моите съмнения за неговата искреност, когато прогони движението „Приятели на русия и Православния свят“ с хоругвите и православния кръст от Копринка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *