Николай Малинов отсече: Ще направим партия и ще променим властта!

България отблизо

Ще съберем парите за гаранцията с приятели. Най-ценното в екипа е единомислието. Ако решим, ще направим партия, ще влезем в парламента и ще променим управлението.“

Това обяви  председателят на Национално движение „Русофили“ Николай Малинов пред bTV.

По думите му, Национално движение „Русофили“ има 35 000 души членска маса. „Не смятаме, че външната политика на България е правилна – трябва ли всички да сме в затвора заради това? – запита реторично той. Аз лично, одобрявам членството на България в Европа и искам достойно място на България в Европа, заяви Малинов.

Малинов не пожела да разкаже за ареста си, направен в понеделник, 9 септември. Към 7 часа сутринта в дома му са позвънили полицаи, около 30 души са били. Притеснен съм за децата си, за съпругата си, каза той и уточни, че повечето от тях са били любезни и внимателни, имало дори и техни симпатизанти.

Заради своята кауза и своите убеждения напуснах БСП. Не знам да е подсъдно да имаш намерение. Идеята ми беше да създам политематична телевизия и детска телевизия. Цифрите показаха 12-15% пазарен дял. Проектът на жена ми има 1,8 млн. последователи във „Фейсбук“, каза Малинов.

Тази геополитическа насоченост, която искам да променя и заради която ме обвиняват не е записана в Конституцията, следователно подлежи на промяна, ако народът пожелае, допълни той.

В целия си живот защитавам каузи, които са публични. Следял съм сделките с Цветан Василев – които купиха тези предприятия, те трябва да бъдат преследвани, каза той.

За обвинението, че е намерен документ за политическа преориентация на България – за създаване и поддържане на интернет сайтове, за влиятелен аналитичен център на партия, която ще позволи постепенно прерастване в масова електорална сила, Малинов каза: „Нямам тайници, имам само явници. Изнесени са 20-30 чувала с всичко. Говорим за 10-годишен период и това те какво и как са прочели – тези неща предстои да се видят. Но промяна желае целия народ, така че нека не ни пробутват басните за някакви преврати и т.н.„.

Когато е издавал вестник „Дума“ Малинов сее стремял да служи на България. Служа на каузата България, каза Малинов.

С Константин Малофеев сме единомишленици, мислим как да се структурира и нашия свят, борим се за многополюсен свят, каза Малинов. С бизнес делата не се занимавам, занимавам се със стратегиите. Руският институт за стратегически изследвания е създаден към президента на Русия – те се занимават със социология, анализи. Това е държавен институт. Голям приятел съм и с Леонид Решетников. Той със своето сдружение за историческа памет и Руският институт за стратегически изследвания търсят средата между социализма и демокрацията. Да не зависи държавата само от човека, който идва на власт, обясни Малинов дейността на двете руски организации.

Това е не само човечно и морално, но и отговаря на онова, което българския народ иска да се осъществи в нашата родина, завършва Николай Малинов. Източник Нюз бг.

Tagged

2 thoughts on “Николай Малинов отсече: Ще направим партия и ще променим властта!

  1. Видное ,че ГЕРб са фашистка организация, след като извършват обиски и ареси заради убеждение, не стига това ама му лепнаха и обвинение,че извършвал шпионаж в полза на Русия. ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ ГЕРБ ТРБВА ДА БЪДАТ НАПЪЛНО УНИЩОЖЕНИ. ВРЕМЕ. Е !

    1. Няма да е лесно да бъде унищожена мафиотската организация ГЕРБ.Напълнила е много гушки,които слухтят ,слушкат и са готови да унищожат всеки,който е против мафията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *