Нинова се загрижи за Борисов. Нервен е! Брои пилците без валидол, а те ще дойдат наесен

България отблизо

Премиерът изглежда много нервен и обречен за София – по-спокойно, пилците се броят на есен.

Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова.  „Искам да коментирам думите на премиера, който изглежда много нервен и звучи много обречен за София днес. По-спокойно да му кажа.  Кампанията е още на старта, ще трябват още сили до края на кампанията, да си ги запази. Пилците се броят на есен. Премиерът тича доста пред вятъра.

Ние още не сме обявили кандидат за София, още не сме приели платформата си за София, а той вече ни определи като популисти, без да знае какво предлагаме и като едни хора, които ще правят подла кампания в София. Защо всичко това, защото БСП не издига свой кандидат.

Искам да припомня на Борисов, че тези думи сме ги чували, че не му се свършиха добра работа в едни други избори, които загуби катастрофално, със същите упреци към БСП“, подчерта Нинова, цитирана от Фокус.

Тя призова премиерът да си гледа своите дела.  „Много отговори ще се дават за досегашното управление. Да запазим спокойствие и самообладание и да проведем една хубава, позитивна и аргументирана кампания, която ще имате от наша страна“, подчерта лидерът на БСП.

Борисов обаче продължи да се кахъри и обяви за подлост евентуалната кандидатура на Мая Манолова.

Нинова го успокои, че още никого не са издигнали или подкрепили.

Искат да ми вземат София, завайка се премиерът.

Tagged

1 thought on “Нинова се загрижи за Борисов. Нервен е! Брои пилците без валидол, а те ще дойдат наесен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *