Новаков и Ал. Йо: Никой не е направил повече за България освен СДС и ГЕРБ!

България отблизо

Голямата зала на театъра в Пазарджик се оказа тясна да побере членовете и симпатизантите на ГЕРБ, дошли на представянето на листата.

Над 600 души аплодираха кандидатите на ГЕРБ и СДС и изразиха твърдата си решимост на 26 май да гласуват с номер 12 в бюлетината. “Дойде време да направим равносметка на постигнатото в България. Тя показва, че за 30 години никой не е направил толкова много за България, колкото ГЕРБ. Нашите опоненти знаят само да мразят, но не и да градят. От най-малкото село до най-големия град хората оценяват постиженията от реализацията на проекти с европейско финансиране”, заяви Андрей Новаков, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ. Най-младият евродепутат в Европейския парламент допълни: „Горд съм, че съм ваш съгражданин, че съм един от вас. За да продължи възходът на България, единственият избор на 26 май е номер 12 в бюлетината“. „Много се радвам, че съм с вас на място, на което на всяка крачка личи Европа. И това е благодарение на кметовете, общинските съветници и народните представители от ГЕРБ. За да продължи развитието на страната, трябва да изпратите силен екип в Европа, който да защитава интересите на България“, каза Ева Майдел. Тя заяви още, че не се страхува да застане лице в лице с пазарджиклии и не се плаши от силните светлини на общественото внимание, тъй като е работила упорито в интерес на хората. Таксите за преводи в евро намаляха десет пъти и така отпадна един двоен стандарт в Европа. Това е само една от заслугите на четвъртата в листата на ГЕРБ Ева Майдел. „Приемането ни в ЕС е едно от най-големите постижения в най-новата история на България. То не се изразява само във финансовата страна или със свободата за движение на хора, стоки и капитали – а в цялостния авторитет на страната ни в Европа и света.

Ефектът за нас, гражданите на България, са над 15 милиарда лева в българската икономика, реализацията на програми, които подобриха жизнената среда за хората и средата за бизнес. В момента имаме най-добрите икономически показатели в най-новата история на нашата държава. Доходите започнаха да растат. Хората повярваха в ГЕРБ и не се оставиха да бъдат подведени от откровените лъжи, фалшивите новини, скандали и нападки на нашите опоненти“, заяви в препълнената зала на ДКТ „Константин Величков“ областният координатор на ГЕРБ в Пазарджик Найден Шопов.

„На тези избори се явяват много и различни партии. От всички тях само една политическа сила – ГЕРБ и СДС има шанс и дълг към гражданите на България да победи БСП“, обясни на свой ред кандидатът за евродепутат Александър Йорданов. Той припомни всички управления на БСП – в това число управлението на Жан Виденов. „Вземе ли пак БСП властта – чака ни нова катастрофа, историята го е доказала“, заплаши той.

Б.Р. Тъй като това са предизборни речи отреди 14 дни и са толкова безумни, отказваме да им правим какъвто и да е коментар. Той остава за вас.

Въпросът е само защо след това Ал. Йо. изчезна от небосклона и не си показа физиономията цели две седмици.

Може би да не напомня на електората за кого гласува… 

Tagged

1 thought on “Новаков и Ал. Йо: Никой не е направил повече за България освен СДС и ГЕРБ!

  1. Никой не разсипвал така България като СДС и ГЕРБ,така че вярно е това че те най-много са направили да съсипят икономиката,селското стопанство, здравеопазването и образованието ! Браво на вас и на търпеливия народ !Ще дойде ден обаче за друга равносметка и друга песен тогава ще се пее,ако има все още България като държава или ще бъде територия заселена с мигранти,а коренното население ще живее в резервати…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *