Нова коалиция ни чака за изборите. Това ли е печелившата формула?

България отблизо

Гражданите са длъжни по закон, ако получат информация за извършено престъпление от общ характер, да я предоставят на властите.

Г-н Банов не е предприел нищо, въпреки че е знаел, че е бил нарушен законът. Само по тази причина е длъжен да подаде оставка. Това каза депутатът от БСП Румен Гечев в предаването „Офанзива“ по Канал 3. „Повече от двама души са били лоши вестоносци за рекет от служител на министъра и зам.-министъра. Министър Банов 4 години търпи служител и банда около него да го малтретират. Той е допуснал да се рекетира българското правителство, чрез министъра. Той казва, че не е имал доказателства и не е докладвал“, припомни Гечев.

Елена Йончева е изпълнила перфектно работата си. През медиите прокуратурата сега работи. Борисов се е скрил като мишка в Министерски съвет и си трае. Цялото БСП излезе в защита на Елена Йончева, докато ГЕРБ се крие, нека да излязат зад своите депутати“, каза депутатът от БСП. „Аз имам доста различен поглед. Ние по понятни причини се опарихме с ДПС и те за нас не са подходящ партньор. В ГЕРБ има скандали всеки ден, с невероятни корупции. Тоест БСП има нужда от коалиционен партньор.

Ако има нов субект, който е близък до нашата програма, защо да не правим? Не съм казвал, че е целта партия с Румен Радев, но казвам, че е възможност. Не сме уплашени, тъй като ние ще спечелим изборите, тъй като ГЕРБ си отиват. Ако възникне нов проект, независимо от къде и как и ако е с близка програма с БСП, той би бил потенциален кандидат за нас съюзник“, каза още Румен Гечев.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *