Ново двадесет: ОБВИНИХА президента Радев в СМЪРТЕН грях! Няма да повярвате в какъв!

България отблизо

Явно президента Радев пречи много на статуквото, щом то реши да извади от забравата своя най-кошмарен министър, а след това, по волята Борисова, и президент, когото всички в България наричаха с омерзение „прецедента“.

И съвсем очаквано, Плевнелиев, когото никой не слушаше, когато бе президент, започна да каканиже, цитиран от epicenter.bg, че Радев бил политическа нула, че бил голям популист и не мислел за държавата.

Нещо повече. Застанал в позата на „велик политик“, скривайки с доста труд, характерната си глуповата усмивка, Плевнелиев продължи да „громи“ Радев. Не му отивало на Радев, като държавен глава, да руши доверието в институциите. Защото в такива действия имало противоконституционност. А неспазването на Конституцията е сериозен проблем, размаха той заплашително пръст срещу Радев.

Но сякаш обвинението в противоконституционни действия не бе достатъчно за прецедента. И той, решил съвсем да срине публичния образ на Румен Радев, започна да вади на бял свят „тайни“ от политическата кухня.

Никой на Запад не харесвал Радев и му нямал доверие. Дори ръководните фактори там, го смятали за кръгла нула. А и на Изток никой не искал да общува с Радев. Русия му била зашлевила звучни шамари, защото на пресконференцията, след посещението на Радев в Москва, Путин говорил само за Бойко Борисов. Затова, заиграването на Радев с русофилството нямало никаква тежест.

Роско все пак призна, че държавният глава трябва да посочва проблемите. Но веднага побърза да уточни, че това не бивало да се прави по този начин. А по кой начин и как трябва да се посочват проблемите, Плевнелиев така и не разкри.

Външният наблюдател не може да не усети веднага иронията в създалата се ситуация. Най-голямата политическа нула в цялата история на България – Плевнелиев – дава ум на Румен Радев какво да прави като президент. Не се ли сеща Роско, че между него и Румен Радев изобщо няма база за сравнение. Хората откровено мразеха прецедента, а Румен Радев има доверието на по-голямата част от българския народ. Румен Радев разкрива истинските проблеми на България и посочва виновниците за тях. А единственото, което правеше Плевнелиев бе да се подмазва на своите господари от Вашингтон и да изпълнява безпрекословно техните заповеди. А и въобще не му правеше впечатление, че тези заповеди работят против интересите на страната и на българския народ.

А това, че Западът не харесвал Радев е само негов плюс. Защото това означава, че президентът отстоява интересите на България.

Но да продължим. Усетил накъде духа вятърът, Плевнелиев се превърна в абсолютен русофоб и неведнъж обявяваше Русия за наш враг. Докато президентът Радев твърдеше и продължава да твърди, че членството ни в ЕС не трябва по никакъв начин да пречи на дружбата ни с Русия. Защото, заявяваше неведнъж Румен Радев, дружбата на България и Русия има своите дълбоки духовни корени, които днешната политическа конюнктура не може да унищожи.

А що се отнася до заплахите, които Роско отправи към президента Радев, то по-добре да отиде да плаши някой друг. Защото Радев е не само военен човек, когото трудно можеш да уплашиш. Той е и военен пилот. А това е една от най-мъжките професии, която изисква да притежаваш изключителна смелост и самообладание. Така че каканиженето на прецедента, може само  да разсмее, но не и да уплаши Румен Радев.

Истината обаче е, че ние всички, целия български народ, имаме шанс, в лицето на Румен Радев . Защото за пръв път един български политик застава открито на наша страна. И открито моли за нашата помощ. И не заради себе си, а за да помогнем заедно на България.

Да, президентът Радев говори с ръководствата на ЕС и НАТО. И често е принуден да се съгласява с техни искания. Но това не го прави натовец. По простата причина, че дори на Владимир Путин му трябваха цели 15 години, за да укрепи своята власт, да прочисти Русия от агентите на ЦРУ и Сорос, за да може да взема самостоятелни решения в интерес на своя народ.

А Румен Радев е президент малко повече от година. И то в страна, която е изцяло овладяна от Вашингтон и Брюксел. И която, на всичко отгоре е окупирана и пълна с  американски бази и оръжия.

Въпреки това, достойният генерал и бивш командващ Военно-въздушните сили на България, Румен Радев има сили и смелост да се противопоставя и на Вашингтон, и на Брюксел.

Вярно, че Виктор Орбан се противопоставя на диктата на ЕС и САЩ много по-остро, и по успешно. Но да не забравяме, че той също е на власт вече повече от 12 години.

Така че нека подкрепяме президента. И да му дадем време да се отскубне от властта на западните шпионски централи. Защото това е нашият шанс да свалим статуквото от власт.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Ново двадесет: ОБВИНИХА президента Радев в СМЪРТЕН грях! Няма да повярвате в какъв!

  1. Това е театър, бе! Режисиран от САЩ. Нали Борисов и Радев имат едни и същи господари, защо вярвате, че са врагове? хахаа….

  2. отвратителен смрадльо е чехльо плевнелията. И такова нищожество стоя 5 години начело на държавата ни !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *