ОБВИНИХА президента РАДЕВ в…! Вижте КОЙ и в КАКВО го ОБВИНИ! Фактите ще ви РАЗТЪРСЯТ!

България отблизо

Не е имало в последните 27 години проблем, който така ясно и категорично да обедини целия български народ, всички граждани, всички религии и вероизповедания, както позицията на президента Румен Радев против ратификацията на Истанбулската конвенция, която уж се бори с домашното насилие, а на практика узаконява нещо съвсем друго.

Само че такова обединение между народ и президент, изобщо не се понрави на соросоидите в България. Над 40 НПО-та от хранилката на Сорос, изреваха като убодени. Позицията на президента Радев против ратификацията на Конвенцията на Съвета на Европа за борба с насилието над жени и домашното насилие, задълбочавала разделението в обществото, изпищяха те в ефира на btv.

Всички знаем, че в Брюксел, в самия център на така наречения „Европейски“ съюз, и то точно преди началото на българското председателство, президентът на България Румен Радев, спокойно, смело и достойно изрази своята позиция и позицията на целия български народ. Той определи отлагането на ратификацията като „победа на българския народ“ и нарече конвенцията „зле написан документ, който отнема правомощията на държавата и ги дава на неправителствения сектор. И категорично се обяви против ратификацията на конвенцията.

Именно затова, непеошниците изскочиха със специална декларация против президента. В нея те твърдят, че президентът не призовавал към спокоен, отворен и плуралистичен дебат, а заемал позицията на една от групите в дебата. И така съзнателно продължавал разделението в обществото и подтиквал определени групи от хора към екстремизъм, омраза и насилие.

Верните слуги на Сорос твърдят, че вече имало техни колеги, които станали обект на заплахи. А жертвите на насилието били дамгосвани като врагове на страната, които обслужвали чужди интереси. Те най-нахално посочват, че подбуждането на ксенофобски настроения в обществото срещу тези, които се борят за равенство и социална справедливост било неморално и преминавало всякакви граници.

Неприемливи и осъдителни били аргументите на президента срещу ролята на НПО,  смятат техните представители. Те като граждани много помагали на държавата и на хората, при които имало неравнопоставеност по отношение на пола, етноса и т.н.

На всичко отгоре НПО-тата призовават президента да изиска официален превод на конвенцията, който да бъда консултиран с лингвисти, психолози, социолози и други експерти, за да станела ясна нейната същност.

Представителите на така наречените „неправителствени“ организации, обаче, забравят да споменат, че те получават финансиране от чужбина и изпълняват задачи, които са им поставени от чужбина. Ето защо, те на практика са чужди агенти. И като такива, нямат абсолютно никакво право да се месят в управлението на държавата.

Те забравят да споменат също, че позицията на президента е подкрепена категорично от целия български народ. Подкрепена е и от всички вероизповедания в страната. Подкрепена е и от много партии, между които са БСП и Обединените патриоти.

И само неправителствените организации са за ратификация на тази конвенция. Те явно не разбират, че по законите на демокрацията, се изпълнява волята на мнозинството. А тук имаме не просто мнозинство. Имаме огромно и абсолютно мнозинство, срещу което, както и срещу президента, рипат само една шепа хора. А тези хора получават пари от чужбина и задачите, които изпълняват не са задачи на българското общество.

Вместо да са нахвърлят срещу президента, те би трябвало да се замислят, защо тяхното мнение противоречи на категоричното становище на българския народ. Те би трябвало да проумеят, че президентът защитава интересите на българските граждани, които искат техните деца да се възпитават в традиционното семейство. И в училище, което обучава учениците в духа на общочовешките ценности. А не на „ценности“, току що измислени от чиновниците в Брюксел.

НПО-тата трябва да проумеят това! Но къде толкоз акъл у тях?

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

6 thoughts on “ОБВИНИХА президента РАДЕВ в…! Вижте КОЙ и в КАКВО го ОБВИНИ! Фактите ще ви РАЗТЪРСЯТ!

  1. Като нямат какво да правят или оплюват президента или оплюват жена му.

  2. В НПО-тата да си се гушкат по правилата на КУРВЕНцията и да не ни досаждат!

  3. Подобно както в САЩ тези НПО трябва да бъдат регистрирани в България като чужди агенти и да бъдат ограничени в публичното пространство и изяви, с всички последствия от анти народни действия, подстрекателство, расизъм, геноцид….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *