Огнян Минчев в безсилна ярост съска срещу президента Радев: Унизително е да служим на Русия!

България отблизо

Стремежът на президента Румен Радев непрекъснато да уверява чужда държава, че е доброволен неин васал, е унизителен за България.

Това написа във Фейсбук „политологът“ Огнян Минчев по повод на уверенията на държавния глава пред руската агенция ТАСС, че армията ни ще продължава да разчита на Русия и че АЕЦ „Белене“ е неизбежна.

„Унизително е да виждаш, че те представлява човек, който не разбира приоритета на собствения си национален интерес и непрекъснато говори в подкрепа на чужди интереси. Още по-унизително е да виждаш, че той не осъзнава това, не се срамува от това, че смята това за нещо в реда на нещата.“ – подчертава той.

„Но нека някой, комуто Радев има доверие да седне кротко с него и тихо да му обясни – публично, поне публично той трябва да показва уважение, лоялност и ангажираност с българския национален интерес. Стига е мънкал за Русияугнетително е, непоносимо е, слугинско е. Не защото е Русия. А защото не е в полза на България.“ – заключава Огнян Минчев.

Сега нека кажем на Огнян Минчев, че унизително, васално и слугинско е само неговото поведение. Защото именно той не разбира, или се прави, че не разбира какви са националните интереси на България. Ще му припомним, ако е забравил, че когато бяхме заедно със Съветския съюз и Русия, само за няколко десетилетия нашата родина изгради мощна икономика, силна армия, която не даваше и пиле да прехвръкне през държавната граница, от 5 милиона станахме 9 милиона, ядяхме пресни, ароматни и екологично чисти плодове, мляко, зеленчуци, българският лев беше златен и се търсеше в цяла Европа, хората живееха спокойно без страх дали ще могат да си платят данъците, ще има ли с какво да се отопляват и с какво да нахранят децата си.

Сега, само за 25 години, Западът унищожи всичко. Мощната ни икономика, силната ни армия, сътвори най-ужасната демографска катастрофа в историята на България, която заплашва самото съществуване на нашия народ и държавата ни и ни превърна в най-бедната и най-бързо изчезващата държава в света. Това сътвориха господарите на Огнян Минчев. И той вместо да си наведе главата и да се засрами, че служи на такъв подъл и коварен враг на България, има нахалството да обвинява президентът Радев, който се опитва да спаси народа и страната ни.

Защото Русия ни помага и сега. Ако не съществуваше мощна Русия, която е наша сестра, Турция отдавна щеше да ни погълне. Тя и сега се опитва да го направи, но я спира само решителното руско „НЕ“! САЩ и ЕС почти унищожиха АЕЦ „Козлодуй“, който произвежда най-евтиния ток за България. Русия модернизира и удължи живота на останалите ядрени блокове с десетилетия напред. Западът и неговите тукашни лакеи непрекъснато увеличават цената на тока и другите енергоносители, опитвайки се да унищожат икономиката ни. Не друг, а Русия ни предложи Южен поток, от който щяхме да печелим повече от милиард на година и щяхме да останем на енергийната карта на Европа. А това ни правеше държава защитена от вражеско нахлуване, бомбардировки и т.н. Такива като Огнян Минчев и Бойко Борисов направиха това невъзможно, слугувайки именно на чужди и враждебни на българските интереси. Русия ще ни построи и АЕЦ „Белене“, която е жизнено необходима, за да се развие бързо нашата икономика и да се избавим от лапите на мизерията. Защото токът от АЕЦ винаги е най-евтин и най-екологично чист, така че Западът няма да може да спре нашето развитие. Но такива като Огнян Минчев каканижат, че токът от АЕЦ „Белене“ щял да бъде скъп. Ами защо не го кажат това на Турция, която строи две АЕЦ? Не е ли защото ще им се смеят?

Само това заслужава Огнян Минчев и такива като него. Презрение, отричане, гневно отхвърляне. Нищо друго.

istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Огнян Минчев в безсилна ярост съска срещу президента Радев: Унизително е да служим на Русия!

  1. И едно корабно въже с примка за големия му търбух.За ритане на бурето все ще се намери някой по-малко гнуслив!

  2. Този измет не трябва да бъде тук в България унизително е да бъде Българин. Но нашите Български избиратели са слепи особено Българите а не циганите

    1. Дебелосерков, пак се е посрал ! Аман от агенти на ЦРУ !?Не за друго, дразнят с тъпотията си !?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *