Осман Октай: Властовата групировка извади много стар списък! Но скоро ще дойде и нейния ред!

България отблизо
Умишлено сега се вади много стар списък на кредитните милионери, контролирани от задкулисието.
Това се прави с цел да се напомни на тези хора, че или ще бъдат ударени, или ще трябва да прехвърлят бизнеса си. Виждал съм и друг път такива и други подобни списъци.

Това каза политическият анализатор Осман Октай пред Фрог нюз.

Той е убеден, че това се прави с цел някои хора от този списък да бъдат притиснати от сегашната групировка.

По-интересен, разбира се, би бил актуалният списък на сегашните кредитни милионери. Но…той се намира в касата на Делян Пеевски, която нищо чудно да е в хотел „Берлин“.

Много хора на възлови места-политици, прокурори и съдии получиха милиони. Схемата от миналото се повтаря и сега, за да може те да се поставят в тотална зависимост и да бъдат спокойно контролирани.

В коментар на ИСТИНАТА можем само да добавим, че новия или по-актуалния списък, който ще ни заинтересува повече, няма да се появи, понеже в него ще си проличат веднага връзки и зависимости. Ще стане ясно как е поделена България. Ще се разбере кой кой е, и какъв е бил на времето. Ще стане ясно кой на кого е давал пари. И което е най-важното може да се разбере кой сега е лихварят.

Затова актуален списък няма да излезе. Но хората вече отдавна се досещат за много работи от този актуален списък. Защото колкото и пушилка да вдигат управляващите, българският народ не е вчерашен. И си прави изводите за всеки. Посреща го по думите, а го изпраща по делата.

Затова никоя власт, която не работи за обикновените хора няма шанс да ги излъже. Колкото и кукловоди да има. Колкото и фишеци и пушилки да пуска. Това е!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *