Осман Октай: В момента се провежда жестока психоатака върху българите

България отблизо

Когато всичко това се случва, се внушава на българина, че щом вие не сте чумави, а пожарът по сметищата не е до вашия двор, щом вие сте живи  здрави и  не са ви нападнали, убили или ограбили, и щом не са изнасили и убили детето или внучето ви, значи нямате право да се оплаквате, заяви в свое интервю Осман Октай.

Значи трябва да сте доволни на мижавата пенсия, която получавате или на мижавата си заплатка.  Щом не сте в бедствие или не ви е споходила трагедия-яжте си комата хляб и кофичката кисело мляко и бъдете доволни. Както е казано-дайте на народа хляб и зрелище. В момента се провежда  психоатака към цялата нация. Това се прави с пълното съдействие от страна на  всички институции и контролираните медии. Убеден съм, че с подобни новини, отразявани по този начин се нанася  психотравма на нацията. Някой дава ли си сметка какво чуват и гледат нашите деца? Как тези новини, пикантно и с пълнота поднесени, въздействат върху крехката им психика? Защо не се пази достойнството на хората, станали жертва на едно или друго престъпление? Чудно ми е къде в тази драматична ситуация е човекът, който се бие в гърдите, че решава всеки проблем.

Говоря за Бойко  Борисов.  Не го видяхме нито при загробването на прасетата, нито с ветеринарните лекари на преден фронт. Не го  видяхме като главен пожарникар на държавата да е начело при  гасенето на пожарите. Не го видях да търси изнасилвача на дете, в каквато роля сме го виждали.  Най-съм изненадан, че не го видях да държи ръката на Стефан Данаилов в бургаската болница… Но го виждам как реже лентички и инспектира стадиони.

Истината е, че всичко това води нацията до шок и парализа.  Всеки се затваря в черупката си. И единственото, което го крепи е да си повтаря,  че целият ужас от екрана не стига до  неговата къща. Ето това се постига с тези медийни атаки. С една дума: облъчване на населението.

Ще оцелее ли, ще отрезнее ли българинът от всичко това, ще излезе ли от зловещата хватка, никой не може да прогнозира.

Не се знае докога и с какви средства ще продължи облъчването и манипулациите.

Източник: Фрогнюз

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *