Останките от СДС скочиха: Дясното управление в България трябва да продължи!

България отблизо

„Трябва да продължи и в България дясното управление, и от тази гледна точка е нормално да се търси взаимодействие между десните формации“.

Това заяви Румен Христов в студиото на „Bulgaria ON AIR“, като имаше предвид конгреса на социалистите.

Затова Христов упорито наблягаше на необходимостта от дясно управление. Понеже, не дай Боже, както са се засилили тези социалисти, може десните да изхвърчат като дим през комина на историята. И никога да не се върнат повече в политическия живот на България. Там го стягаше чепикът. А щом десните се боят толкова само от един конгрес на БСП, да му мислят какво ще стане  щом народът наистина тръгне срещу десните люспи.

„Имаме решение на Националния съвет, което дава автономия за избор на нашите общински структури как да се явяват на местните избори, с изключение на забраната към БСП и ДПС. Най-предпочитани за нас са партиите от ЕНП, но най-вероятно на много места ще се явим с ГЕРБ, защото видяхме, че се сработваме добре. Че стиковката е добра, че има уважение към нас и най-вероятно на много места ще имаме подобни коалиции“, каза Румен Христов.

Лидерът на СДС коментира още, че коалициите са нормално нещо, защото така се управлява и Европа в последните години, а у нас трудно може една партия да бъде самостоятелна в управлението.

ГЕРБ и СДС се явиха заедно на европейските избори през май, а сътрудничеството им по всяка вероятност ще продължи и на местния вот през есента.

Председателят на СДС беше категоричен, че те също са критикували ГЕРБ за определени политики и имат различни виждания с тях за някои неща, но в евентуално бъдещо управление на страната, в което да участват партии от ЕНП, ще се управлява по-лесно и еднопосочно./dnesplus.bg/

Като е толкова сигурен Румен Христов, че на България е нужно дясно управление защо не си припомни золумите, които управлението на СДС, на Филип Димитров, Жельо Желев и Иван Костов нанесе на българския народ? Защо не помисли поне за миг, че сега сме в най-страшната демографска катастрофа за цялото 1300 годишно съществуване на България, благодарение на неговото СДС! Защо не си спомни колко афери на ГЕРБ бяха разкрити от Елена Йончева, с помощта на Корнелия Нинова и БСП?

Вярно, Христов се дистанцира от „някои политики“ на ГЕРБ като има предвид вероятно тяхното пладнешко разбойническо грабене на България. Но това само означава, че на практика, ГЕРБ с нищо не са по-добри от СДС. А този факт пък, идва да покаже, че всички десни управления са тотален провал. И на всичко отгоре подлежат на Народен съд.

Така че нека Христов да не се унася в хваленето на дясното управление. Понеже по време на това управление България стана 6, 5 милиона души. Пенсионерите са хвърлени на произвола на съдбата, а работещите се чудят на колко места да работят, за да свържат някак двата края.

Впрочем, на България е нужно не дясно, а истинско лява управление, както по времето на Народна република България. И така е било винаги.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *