От последните минути: Новото разследване на Елена Йончева цели право боса на българската мафия! Нинова издаде кога ще бъде излъчено

България отблизо
Следващата седмица Елена Йончева ще представи разследване, в което с документи и свидетели ще докаже корупция в най-високите етажи на властта. Това обяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в речта си на конгреса на БСП в НДК днес.

,,Става въпрос за сговор в Министерския съвет, на министри, за корупция и заличаване на нейните следи. Ще видите, всичко ще бъде излъчено по нашата телевизия“, добави още Нинова.

„Бих искала да ви разкажа историята за един босбос, който управлява мафия, който е известен с това, че най-добре, най-гъвкаво усвоява европейски средства.“

Таза започна словото си пред 49-ия конгрес на  БСП депутатът Елена Йончева, информира Епицентър.

Тя бе посрещната с аплодисменти в зала 3 на НДК. Множеството притихна, слушайки сагата за боса. След изказването си Йончева бе изпратена също с аплодисменти, а цялата зала стана на крака.

И избухнаха аплодисменти, когато Йончева разкри кой е босът – босът на сицилианската мафия.

Какво направи босът на България, който 10 години управлява нашата Родина, попита от трибуната тя.

С милиардите, които получихме от Брюксел, днес трябваше да имаме европейски пътища, европейско здравеопазване, изтъкна тя.

Къде сме днес – най-неграмотните в Европа, а бяхме в челните редици, каза Йончева.

И припомни, че през 2006 г. сме наравно с Франция по свобода на медиите, а днес сме близо до Конго, извън Европа сме.

За една седмица 4 завода напуснаха България, 2000 души останаха без работа, каза още тя. И обърна внимание, че те са отишли в съседна Румъния.

Хиляди напускат България от зор, защото няма никаква надежда. Стигнахме дъното на ЕС по всички показатели, каза още Елена Йончева.

11 млрд. евро на година е грабежът в България, цитира данни на ОЛАФ тя.

Тази част от историята на България ще бъде запомнена като „режимът“. Трябва да сме единни, защото те ще извадят голямата бухалка, ще се опитват да ни изнудват и рекетират, каза тя.

Tagged

2 thoughts on “От последните минути: Новото разследване на Елена Йончева цели право боса на българската мафия! Нинова издаде кога ще бъде излъчено

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *