Очаквано ЗЛО: Вижте какво прави нашата „приятелка“ Германия!

Свят

Повелителката на ЕС, Германия си присвои правото да експулсира търсещи убежище емигранти в страни с по-лоши условия на живот. Значи мигрантите, които Берлин прие, сега се опитва да ги натресе на нашите глави. Това се нарича „европейска солидарност“.

Съответното решение е издадено от Европейския съд в Люксембург, пише Deutsche Welle.

В решението се отбелязва, че недостатъците в системата за социално осигуряване или сериозната бедност в страната не са причина да не се върнат мигранти там. Единствените изключения са случаите, в които бежанците са лишени от основни нужди – достъп до храна, вода и жилище.

В същото време искането за убежище може да бъде отхвърлено, ако мигрантът вече е приет под закрила в друга страна. Съдиите отбелязват също, че системата на разпределение на бежанците в ЕС е изградена върху взаимно доверие, а решенията на страните от общността трябва да зачитат правата на човека. Съобщава се, че германските съдилища обжалват пред Европейския съд, няколко случая. По-специално, при случая с мъж от Гамбия, който за първи път е подал заявление в Италия, а след това отишъл в Германия. Германия вече има право да го върне обратно в Италия, защото това е страната, в която той е пристигнал за първи път.

Тоест, ние като страна, която е външна граница на ЕС и през нашата територия преминава голям „бежански“ поток, може да се напълни с тези „бежанци“, които западните страни с удоволствие ще ни връщат, за да се отърват от тях. И да ги натресат на нас. А Борисов ще си мълчи, както винаги. Нещо повече. Той вече започна да изгражда бежански лагери в Странджа. Значи, една от най-красивите наши планини ще се напълни с мигранти, радикални мюсюлмани и какво ли още не.

Така Германия, а и други западни страни, ще имат възможност спокойно да изпращат бежанци в страните от ЕС, от които са дошли.

Все още не е ясно каква ще бъде реакцията на властите в Унгария, Италия и Полша, които активно се противопоставят на приемането на мигранти. Понастоящем хората, търсещи убежище в Европейския съюз, трябва да кандидатстват в първата страна, в която са пристигнали. Ако един мигрант е отишъл в друга държава и е подал там молба и там, той може да бъде депортиран обратно в страната, в която първо е попаднал в рамките на шест месеца. През 2018 г. Германия е върнала повече от 8 хиляди души. Повечето от тях са депортирани в Италия, други – в Гърция, а в Унгария – не.

В България, обаче, няма кой да се противопостави. И тук може да настъпи вакханалия. Добре, че Елена Йончева надигна глас. И хората от Странджа. Иначе нямаше и да знаем какво се случва.

istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Очаквано ЗЛО: Вижте какво прави нашата „приятелка“ Германия!

  1. Нищо добро не ни очава от ЕС. Колкото по скоро излезем от там толкова по добре.

  2. КОЛКОТО ПО БЪРЗО СЕ МАХНЕМ ОТ ЕС,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПРИЯТЕЛИ ЩЕ СПЕЧЕЛИМ КОИТО СА ИЗВЪН НЕГО !!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *