Пак ни метнаха! Защо се самоуби шесторният убиец Росен Ангелов? ИСТИНАТА вижте тук:

България отблизо

Росен Ангелов се самоубил, понеже за такова престъпление знаел, че ще лежи доживотно в затвора!

И понеже се стреснал, предпочел смъртта. Това обясни пред зяпналата от изумление аудитория не кой да е, а адвокатът на най-жестоките престъпници адвокат Марковски.

Трогателни думи! Да се разплачеш направо! Че то ако всички убийци се самоубиваха, господинът щеше да остане безработен!

Вчера баретите доста удобно изчакаха Борисов да открие църквата в Турция, да му целунат ръка и чак тогава намериха трупа на шесторния убиец. Те всъщност вече веднъж го намериха в реката, но беше прекалено разложен, за да го обявят за Ангелов.

Службите гордо обявиха, че се гръмнал с рядко срещан у нас пистолет и на всичкото отгоре със заглушител! А стига бе! Защо пък със заглушител? За да не вдига шум и да не ядоса Валери Симеонов ли?

Докато три дни го издирвали,  той си стоял във вилата. Ама в бъркотията ченгетата претърсили съседната. Това го притеснило и съвестта му го загризала. Защото втория път можели да уцелят истинската вила. И за да ги надхитри, взел, че се гръмнал. Това пък обясни главният секретар на МВР. Бил се бил изплашил…

Незнайно откъде изскочи и версията, че бил сътрудник на тайните служби. А в същото време пък полицията осем години го издирвала за предишни престъпления, но не можела да го намери. А докато го търсела, той спокойно си ходел на работа…Даже кметът на Нови Искър го знаел кой е, но си мълчал.

По-съшити с бели конци дивотии българите отдавна не бяха чували!

Ако Росен е бил влюбен в Кети, а тя го изоставила, напълно логично е да убие нея. Тя е убита първа. Значи работата е свършена и си е отмъстил. Тогава за какъв чеп, пардон по каква причина, е отишъл в къщата, където семейството празнувало и избил всички? Защо те не са оказали съпротива, защо не са бягали, защо не са набрали нечий телефон за помощ? Или са чакали кротко реда си? Цялата тази история звучи като третокласно криминале, в което дори авторът не знае кой е убиецът. Трябват поне двама души да се справят с петима, но това никой не го говори.

Криминалисти се огелпиха тотално да обясняват, че дъщерята знаела, бабата знаела и цялото село знаело.

Тогава Росен защо не е избил направо селото, а само семейството?!

Частен детектив обяви днес, че самоубийството е прекалено удобно за разследващите. Няма убиец, няма проблем. И се усъмни дали килърът се е гръмнал, или са го гръмнали. И дали изобщо трупът е негов.

 

Други, което се добраха до микрофоните, логично разсъждаваха, че ако някой убие шест души, няма да си стои спокойно вкъщи, а ще изчезне. А Росен е имал време цели три дни да мине границата и да се покрие.

Но не. Той най-кротко дреме край Къщата на ужасите и чака някой да намери труповете и чак тогава да хукне да бяга. А после се оказа, че даже не е и бягал, а отишъл в съседното село, като разбрал, че го издирват. Кой нормален човек ще го направи?!

Дори бивш съкилийник на Росен бе категоричен, че той не може да извърши  подобно престъпление! Можел да убие един човек и то по време на афект, а цялата драма изглежда предварително планирана. Отделно Ангелов бил страхлив и обичал живота и не бил склонен към самоубийство.

„Всичките тези истории, че бил в Чуждестранния легион, са измислица. Нито е бил в чужбина в легиона, нито е обучен войник, както казаха по телевизията, заяви  Марин Ташков пред „България он еър“.

Той смята, че в цялата версия на разследващите има много необясними и нелогични неща, а доказателствата са  умишлено подхвърлени.

В сайтовете масово се появяват различни версии, а засега няма човек в социалните мрежи, който да вярва, Росен се е самоубил.

Какво се е случило, знаят малцина или само се досещат.

Версията, че Бойко Борисов е наредил да се намери убиецът и то мъртъв, за да не може да говори, става все по-вероятно.

Устата на Росен бе запушена.

Но днес стана ново убийство. Стрелец уби бизнесмена Петър Христов.

Очакваме килърът да се гръмне до няколко дни, защото започва европредседателството и е някак неевропейски по улиците ни да се стрелят бизнесмени, да делят територии, а гостите ни да залягат по тротоарите.

Мутренските времена се връщат!

И имаме обяснение защо.

Част от олигархията, начело с Борисов, се опита да смачка другата част.

А тя отвърна на удара.

Какво ще пелтечат и как ще се оправдават пак висшите полицаи по телевизията, бедна ни е фантазията!

В каква държава живеем – ни е още по-бедна!

Автор Станислава Славова,  istinata.net

 

 

 

Tagged

1 thought on “Пак ни метнаха! Защо се самоуби шесторният убиец Росен Ангелов? ИСТИНАТА вижте тук:

  1. Ужас Ангел не е убиеца на семейството А Бойко Борисов и протежетата му всичко ве за пари но тя ще излезе на яве стига един да хванат да говори ще издаде другият затова и Петър го убиха да не говори Бойко се крие но ще дойде и неговият ред

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *